SEF kijkt terug op 5 jaar De Leven in mini-documentaire

5 jaar de leven van sef

SEF kijkt terug in mini-documentaire: 5 jaar De Leven

Al vijf jaar lang is ‘De’ Leven een gezegde die in Nederland bekend is. Dankzij SEF. SEF heeft De Leven in het leven geroepen. Hij hoorde dit eens en vond het mooi dat er een fout gemaakt werd met het uitspreken van zoiets groots. In de video van Anderzorg kijkt SEF terug op 5 jaar De Leven. Check de mini-documentaire over 5 jaar De Leven hieronder.

SEF, de rapper met heerlijke muziek, kijkt in een mini-documentaire van Anderzorg, terug op 5 jaar De Leven. Een van de nummers van SEF is het gelijknamige De Leven, het eerste moment waar Nederland bekend raakt met deze nogal rare en foute uitspraak. Echter werd de fout snel opgepakt door veel Nederlanders en kreeg het een speciale betekenis.

Check ook: Een prachtige mini-documentaire van Joop Zoetemelk

Zo laat een persoon in de documentaire weten dat het moment van het eerste biertje na een wedstrijd een echt ‘de leven’ moment is. Voor weer een ander is het moment van luxe, bijvoorbeeld bij het opentrekken van een fles champagne een moment van de leven.

SEF had dit nooit verwacht en geeft ook toe dat De Leven nog veel groter is dan hem zelf. Hij sprak zelfs een leraar van een school, die veelal scholieren verbeterde wanneer zij het hadden over De Leven. De scholieren zeiden dat het leven niet klopt, want dit zegt SEF.

Check de mini-documentaire waar SEF terug kijkt op De Leven hieronder en geniet van de leven.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.