5 tips om onweerstaanbaar te worden

5 tips om onweerstaanbaar te worden

Iedere man vraagt zich wel eens af wat hij er aan kan doen om beter in de smaak te vallen bij het vrouwelijk geslacht. Moet ik vaker naar de sportschool? Of moet ik me juist gevoeliger opstellen? Veel mannen weten niet precies hoe ze het moeten aanpakken. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de beste tips om onweerstaanbaar voor vrouwen te worden.

# 1 Wees avontuurlijk

Het spreekt voor zich dat veel vrouwen houden van stoere mannen die vaak avontuurlijke dingen ondernemen. Maar wist je dat door samen avontuurlijke dingen te doen, je je dichter tot persoon voelt met wie je bent? Dit komt door de adrenaline die wordt aangemaakt terwijl je iets spannends doet. Trakteer je date de volgende keer dus op een ritje in de achtbaan!

# 2 Kleed je goed

Vrouwen zijn dol op mannen met een goed gevoel voor stijl en als je je bedenkt dat het slechts 13 milliseconden duurt om te bepalen of iemand jou aantrekkelijk vindt, realiseer je je dat een goede kledingstijl absoluut noodzakelijk is om goed in de smaak te vallen bij vrouwen. Onderzoekers van de Universiteit van Texas hebben aangetoond dat vrouwen diepblauwe overhemden die strak om de bovenarm zitten maar los om de middel het meest sexy kledingstuk vinden.

# 3 Zoek een goede baan

Over het algemeen houden vrouwen van mannen met een hoge sociale en economische status. Dit blijkt ook uit een nieuw onderzoek onder 260 Nederlandse vrouwen. Deze Nederlandse vrouwen verkozen massaal arts en piloot tot de meest aantrekkelijke banen voor mannen. Dit zijn banen met een riant salaris en waar een goede opleiding aan vooraf gaat. Banen waar geen hoge opleiding voor nodig is , zoals croupier en bouwvakker, werden als veel minder aantrekkelijk gezien. Hoe langer in de schoolbanken hoe beter!

# 4 Laat je baard groeien

Scheren of niet scheren, dat is de vraag. Uit een Australisch onderzoek is gebleken dat mannen hun dagelijkse scheerroutine mogen overslaan wat vrouwen betreft! Volgens dit onderzoek vinden vrouwen mannen met baarden niet alleen aantrekkelijker, maar zien ze mannen met gezichtsbeharing ook als betere vaders. De stoppelbaard van ongeveer 10 dagen oud was het populairst onder de ondervraagde vrouwen.

# 5 Wees zelfverzekerd

De laatste tip in deze lijst, maar zeker niet de minste! Vrouwen houden van mannen die zelfverzekerd zijn, dat moge duidelijk zijn. Veel mannen weten echter niet goed op welke manier ze zelfvertrouwen moeten uitstralen. Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat mannen best een beetje arrogant mogen zijn! Volgens dit onderzoek zien vrouwen bescheiden mannen als minder zelfverzekerd en zwak. Een tikkeltje verwaand kan dus geen kwaad.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties