7 redenen waarom je bij ILIAS je producten moet scoren

Shoppen bij de ilias marktkraam

Als jij wel eens in Leiden of Noordwijk bent geweest op een wekelijkse marktdag, kan je haast niet voorbij de kraam van ILIAS gelopen zijn zonder dit te hebben opgemerkt. De vrolijke en aanwezige Ilias en zijn medewerkers staan elke week op verschillende markten, onder andere Leiden en Noordwijk. Lees hieronder 7 redenen waarom je je producten moet scoren bij de ILIAS marktkraam!

#01 Altijd verse producten

De ILIAS marktkraam ligt altijd vol met de lekkerste producten. Van verse noten tot aan het heerlijke soepen. Bij ILIAS staat een aspect hoog in het vaandel: kwaliteit. Niet alleen voor noten of producten moet je hier zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van vers brood?#02 Vaak gratis producten

Sta niet versteld als je wat je koopt en een medewerker geeft je een lekker bakje hummus mee: vaak krijg je wat lekkers extra bij ILIAS. Vaak omdat je een bepaald bedrag besteed hebt, er iets nieuws te vinden is in de kraam óf gewoon lekker op zijn Ilias: “Omdat het weekend is!”

#03 Gruwelijk lekkere pindakaas

Wie ILIAS wel eens gezien heeft op de markt, kent natuurlijk ook het welbekende driewielertje met de enorm grote pot pindakaas achterop. Yes, ILIAS maakt zelf zijn eigen pindakaas! Geloof je het niet? Loop dan maar eens langs de kraam en bestel een pot. De pindakaas wordt gemaakt waar je bijstaat…

#04 Altijd gezellig

Wanneer, hoelaat of waarom je ook komt, het is altijd een bom van gezelligheid bij de kraam van Ilias. Altijd is er wel een medewerker die weer een mooie one-liner uitspreekt of Ilias himself die een grap maakt. Als je ergens je weekend goed wilt beginnen, begin dan de markttour bij de kraam van ILIAS.

#05 Tips en alternatieven altijd paraat

Ga je vanavond een speciaal recept bereiden voor gasten die langskomen of heb je iets in je hoofd dat je wilt gaan maken? Laat je dan adviseren door de medewerkers. De kennis van de medewerkers is groot: ze weten alle ditjes en datjes van wat ze verkopen en hebben zelfs vaak tips over bepaalde recepten of toepassingen. Is er een bepaald product niet: geen zorgen, ze hebben echt wel een alternatief voor je!

#06 Leuke acties op Facebook

Volg ILIAS ook maar eens op Facebook. Vaak komen hier leuke acties voorbij en onderhand is heel Leiden al op de hoogte van de bekende “ILIAS-TAS”. Vaak roept Ilias mensen op om iets leuks onder het bericht te zetten en bij X aantal likes worden er tassen weggegeven. Kom hier niet aan met emotionele ik-heb-het-zo-slecht verhalen, maar vertel gewoon waarom jij nu wel zo’n tassie wilt hebben!

#07 Een marktkraam met een vlog

Ha, dan denk je alles gehad te hebben, komt ILIAS ook opeens voorbij op YouTube! Wil je meer te weten komen over de producten, het personeel of het drukke leventje van Ilias zelf? Abonneer je dan op het geniale ILIAS TV. Met video’s waar je achter de schermen meekijkt bij Lil’ Kleine zeker een mooi vermaak in je vrije tijd.

Meer redenen om bij de ILIAS marktkraam je noten en andere verse producten te kopen? Laat het hieronder weten! Check hieronder nog een leuke ILIAS TV Vlog.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties