Adverteren

Adverteren op Mannenblog

Dagelijks bezoeken veel Nederlandse mannen THEDUDES.NL. Dit is daarom een perfecte plaats om uw artikelen of bedrijf te promoten aan het mannelijke geslacht in Nederland. Wil jij adverteren op mannenblog? Bekijk dan snel hieronder de mogelijkheden en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met de redactie.

Adverteren

Als jij jouw bedrijf wilt promoten aan de Nederlandse man is THEDUDES.NL de plek waar je dit perfect kan doen. Er zijn veel mogelijkheden bij THEDUDES.NL. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om uw bedrijf aan het licht te brengen.

Bannerplaatsing

Op THEDUDES.NL zijn veel mogelijkheden tot het plaatsen van banners. In de sidebar zijn verschillende plaatsen voor banners en daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner boven het hoofdmenu. Voor prijzen of wensen kun je altijd contact opnemen.

Gesponsorde publicatie

Wilt u een nieuw product uitlichten of een event? Wij staan altijd open voor het schrijven van een gesponsord bericht, als het onderwerp maar aansluit bij onze dudes. Wel willen wij erbij vermelden dat het om een gesponsord bericht gaat en dat de publicatie tot stand is gekomen naar aanleiding van een samenwerking tussen jouw bedrijf en onze redactie.

Winactie ter promotie

Winacties doen het altijd goed. Wil jij producten beschikbaar stellen voor een winactie, dan denken wij altijd graag met je mee.

Review publicatie

Heb jij iets wat aansluit op onze doelgroep? Een gadget, een website waar onze dudes ook geinteresseerd in zijn of een prachtig restaurant? Nodig ons uit! Wij komen graag langs om jouw restaurant of product uit te testen en onze ervaring op een ‘eerlijke’ manier te delen met onze dudes.

Geïnteresseerd in een van bovenstaande opties of wil je gewoon eens sparren met onze dudes? No problem: neem hieronder eenvoudig contact.

Op mannenblog THEDUDES.NL komen dagelijks veel mannelijke bezoekers

THEDUDES.NL is een Mannenblog gericht op de Nederlandse man tussen de 18 en 35 jaar. De Social Media kanalen van THEDUDES.NL worden ook gevolgd door deze specifieke doelgroep. De bezoekers van THEDUDES.NL bestaan voor meer dan 75% (!) uit mannen tussen de 18 en 35 jaar, woonachtig in Nederland.

adverteren op mannenblog
Bij THEDUDES.NL is bij adverteren op dit mannenblog van alles mogelijk.

THEDUDES.NL wordt dagelijks gevuld met leuke weetjes en reviews van artikelen en nieuws die aansluit bij de lezers van THEDUDES.NL.  Zo worden er reviews geschreven van producten/artikelen, restaurants en uitgaansgelegenheden en worden er ook leuke nieuwsberichten geschreven over auto’s, gadgets en events.

Wij zijn ook te vinden op Nederlands grootste en meest innovatieve bloggersoverzicht, BesteBloggers.nl.

BesteBloggers