All you need is Food Festival speciaal voor foodjournalisten

All you need is Food nu al groot succes

18 november 2016 is het weer tijd voor All you need is Food. Een culinair event speciaal voor foodjournalisten. Dit jaar is er weer van alles te doen: van een masterclass Arabisch koken tot een proeverij van Hollandse schelpdieren. Benieuwd naar All you need is Food? Lees hieronder meer over dit unieke event.

Vrijdag 18 november is het weer zover in de Zaanse Chocoladefabriek: de derde editie van All you need is Food. Dit event is speciaal voor foodjournalisten, foodbloggers en trendwatchers. Er is dan ook enorm veel te doen voor deze doelgroepen.

Ook interessant: McDonald’s Backstage: Binnenkort je eigen Quarter Pounder maken

Zo zijn er leerzame workshops, interessante demonstraties en diverse lezingen om lekker bij te leren. Maar een food event waar niet gegeten kan worden is natuurlijk hetzelfde als een houtskool barbecue zonder houtskool. Maar wat is er allemaal te doen tijdens All you need is Food?

foodevent all you need is food

Er zijn 30 verschillende deelnemers die de bloggers en journalisten van alles gaan laten zien. Onder andere Het Nederlandse Visbureau laat zien hoe je snoekbaarzen fileert en geeft chocolatier Hans Heiloo van Bakery Instituut een workshops hoe je de lekkerste chocoladetruffels maakt.

Het is een uniek event, waar eindelijk foodbloggers, foodjournalisten en trendwachters centraal staan. De eerste dag van het evenement (18 november) is alleen toegankelijk voor de media. Dit is dan van 16.00 tot 20.00 uur. De tweede dag gaan de deuren wagenwijd open voor al het publiek van 10.00 tot 20.00 uur. Bestel hier direct je tickets!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *