Alle Escape Rooms in Nederland op een rij

Escape rooms in Nederland

Overzicht van alle Escape Rooms in Nederland

In zo’n snel mogelijke tijd puzzels oplossen om daarmee naar buiten te kunnen: Escape Rooms. In zeer korte tijd is deze activiteit in Nederland onwijs populair geworden. Kleine ondernemers bouwen zelf Escape Rooms met geinige puzzels en SAW-achtige taferelen, en trekken daarmee honderden bezoekers per maand aan. Maar waar zitten eigenlijk allemaal Escape Rooms en wat is bij deze Escape Rooms het thema? Bekijk hieronder een overzicht van alle Escape Rooms in Nederland.

Er zijn onwijs veel bedrijven die zich richten op Escape Rooms. Daarbij hebben bijna alle bedrijven die zich hierop richten meerdere kamers, ook wel rooms. Het aanbod is verschrikkelijk groot en bij alle Escape Rooms in Nederland geldt hetzelfde: Zo snel mogelijk weten te ontsnappen uit de kamer en daarmee een record tijd te vestigen. Er schijnen zelfs groepen mensen te zijn die de hele wereld afreizen om over een record te vestigen. Hoewel de ene groep er drie kwartier over doet, kan een andere groep al binnen tien minuten buiten de deuren van de Escape Rooms staan. Bekijk hieronder de lijst met alle Escape Rooms in Nederland en druk op de naam om direct naar de website te gaan.

Websites met lijsten van alle Escape Rooms

Ben jij op zoek naar een lijst met alle Escape Rooms in Nederland, zodat je eenvoudig kan van vergelijken en de kamers op bijvoorbeeld YouTube kan bekijken alvorens je ze betreedt? Bekijk dan onderstaande websites, waar je gelijk een overzicht ziet van diverse rooms door heel Nederland.

 • All-Escaperooms
  Hier vind je een complete lijst met alle escape rooms in Nederland. Je ziet daarnaast in een oogopslag hoeveel kamers het bedrijf heeft en wat de prijzen zijn. 
 • Escaperooms Nederland
  Vul hier eenvoudig de plaats in waar je naar een escape room wilt en je krijgt direct een overzicht met dichtbij gelegen escape rooms. Erg handig om op ideeën te komen.
 • Escaperoom Pagina
  Een handige website met een compleet overzicht van de in Nederland aanwezige Escape Rooms. Met een klik ga je gelijk naar de website van desbetreffende Escape Room.
 • Escaperoom Reviews
  Benieuwd wat anderen vonden en anderen zeggen over de Escape Rooms waar ze geweest zijn? Be smart, en ga eerst een kijkje nemen bij de reviews op Escaperoom Reviews.

De Escape Rooms schieten als paddestoelen uit de grond. Dat kun je ook wel zien op bovenstaande websites: wat een enorm aanbod! Zelf zijn wij onlangs bij de Escape Room in Delft geweest. The Dentist. Ben jij benieuwd wat je hierbij kunt verwachten? Wij kregen een SAW (deel 1) gevoel. Met geinige puzzels die je eerst moet oplossen, voordat je naar de volgende puzzel kan, is het een mooie ervaring. Ook met een groep collega’s kan dit een leuke ervaring zijn: wie neemt de leiding en wie is de slimmerik? Bekijk hieronder een korte video van The Dentist, een van de vele Escape Rooms in Nederland:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *