Andrea Bocelli komt naar Nederland voor optreden in Ziggo Dome

andrea bocelli komt naar nederland

Andrea Bocelli komt naar Nederland voor het eerst in tien jaar

Oke, eerlijk is eerlijk. Wij zijn geen fanatiek opera luisteraars, maar als je de naam Andrea Bocelli zegt zijn we toch wel geïnteresseerd. Deze Italiaanse grootheid heeft vele nummers op zijn naam staan die niet weg te denken zijn op de radio en zo nu en dan ook heerlijk zijn om even keihard aan te zetten. Goed nieuws voor degene die helemaal weg zijn van deze ‘tenoor’: Andrea Bocelli komt naar Nederland! Lees hieronder snel verder en fiks op tijd je kaarten, want wij verwachten dat ze binnen no-time uitverkocht zullen zijn.


Voor het eerst in tien jaar treedt Andrea Bocelli weer op in Nederland. De Italiaanse zanger bracht vorige maand nog zijn album Romanza uit, een album die hij twintig jaar geleden ook al lanceerde maar nu opnieuw uitbrengt als speciale editie. Liefhebbers van deze zanger wachten al jaren op dit moment: het moment dat Andrea Bocelli weer op gaat treden in Nederland. Dit is te lezen op de website van organisator Mojo.

Andrea Bocelli heeft maar liefst 80 miljoen albums verkocht in 22 jaar tijd

Dat Andrea geliefd is onder een breed publiek blijkt wel uit zijn verkochte albums. Maar liefst 80 miljoen albums heeft de Italiaanse zanger verkocht in 22 jaar tijd. Nu Andrea Bocelli naar Nederland komt na tien jaar niet in ons land te hebben opgetreden, kunnen we best wel spreken van groot muzieknieuws! Andrea Bocelli zal optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam op 14 oktober 2017. Wij denken dat de kaarten enorm snel uitverkocht zullen zijn, dus hebben alvast opgezocht wanneer deze in de verkoop gaan en waar precies.

Wil je erbij zijn? Fiks dan op tijd je kaarten voor het concert in Nederland

Nou, het einde van deze week zijn de tickets al te fiksen via Ticketmaster! De kaartverkoop gaat vrijdag van start. Vrijdag om 12.00 uur begint de verkoop op ticketmaster.nl. De kosten van een kaartje variëren van € 70 tot € 110. Andrea Bocelli komt naar Nederland op 14 oktober 2017 en zal om 20.00 uur beginnen aan zijn optreden in Amsterdam.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *