Overhemden.com lanceert interessante app voor mannen

app voor mannen

App voor mannen: shop tussen 2.000 overhemden in één applicatie

Overhemden.com heeft onlangs de allereerste overhemden app gelanceerd. Nog nergens ter wereld was een applicatie te vinden waarin overhemden centraal staan. Hiermee heeft Overhemden.com een primeur in handen. In de applicatie die vanaf nu te beschikbaar is voor iOS en Android vinden gebruikers meer dan 2000 verschillende overhemden van diverse merken. Wij labelen deze applicatie direct als een app voor mannen, want hoe relaxt is het om alle overhemden in een overzicht te hebben?

De applicatie is vanaf nu te downloaden in de Appstore en Google Play. De app is niet alleen een shop: ook voor inspiratie kun je de applicatie goed gebruiken. Door handige lookbooks en diverse sfeerbeelden krijg je een goed beeld van diverse overhemden. Daarnaast is de app heel simpel in gebruik. Dus ook mannen zonder veel technische kennis kunnen prima een overhemd fiksen.

In deze app voor mannen vinden gebruikers overhemden in hoge resolutie. En ook is de app ontwikkeld met oog voor de toekomst: zelfs Apple Pay is al geïntegreerd, een betaaldienst die momenteel nog niet gebruikt wordt in Nederland.

Volgens Sean Heukels, oprichter van Overhemden.com, verschuift het kopen van herenmode langzamerhand naar online en apps. Het doel van de applicatie is dan ook het bieden van ‘een zo goed mogelijke en persoonlijk mogelijke ervaring’.

Hoewel het online aanschaffen van overhemden via de app de focus is, staan medewerkers van Overhemden.com nog steeds telefonisch voor je klaar om je advies te bieden: “Maar we zijn natuurlijk nog immer telefonisch bereikbaar voor écht persoonlijk advies, de app zit tenslotte op je telefoon“, aldus Heukels.

De nieuwe app van Overhemden.com is vanaf nu te downloaden in de Appstore en Google Play Store. Wat vind jij van deze app, gevuld met overhemden? Een echte app voor mannen, vind je niet? Bekijk hieronder nog een video hoe de applicatie werkt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.