Dik: Audi Q2 in winkelstraat in Utrecht in Pop-up store!

audi q2 in winkelstraat?

Audi Q2 in winkelstraat? Ja, in Utrecht!

Al vaker zijn er verschillende automerken geweest die te vinden waren in een winkelstraat. Winkelend publiek die net een shirtje of broek gekocht hebben, kunnen zomaar een winkel instappen waar een auto in staat. Zo nu ook in Utrecht waar in de Lange Vlietstraat nu een pop-up store geopend is met daarin een Audi Q2. In de pop-up store kan de nieuwe Q2 van Audi bewonderd worden en kan men een ware virtual reality ervaring beleven. Lees hieronder meer over Audi Q2 in winkelstraat.

Een Audi Q2 in een winkelstraat. Niet op de parkeerplaats, maar écht in een ware winkel. Een pop-up store om precies te zijn. Audi heeft een pop-up store geopend met daarin de nieuwe Audi Q2. Voorbijgangers kunnen een kijkje nemen en op unieke wijze kennis maken met het nieuwe, prachtige model van Audi.

Check ook: Speciale Audi Q2 Launch Edition ter introductie van de Q2

De zogeheten #UNTAGGABLE brandstore van Audi zorgt daarnaast voor een unieke virtual reality beleving. Bezoekers kunnen op deze manier op unieke wijze de auto ervaren. Naast de auto zelf is er ook merchanise te vinden in de pop-up store. Een Audi Q2 in de winkelstraat is een uniek concept, waar je zeker even een kijkje moet nemen als je langsloopt in Utrecht.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.