Auto van Joel Beukers gesloopt: gouden tip = € 1000,-

auto van joel beukers gesloopt

De auto van Joel Beukers van top tot teen vernield

Fitnessmodel Joel Beukers keek vanmorgen raar op toen hij bij zijn auto kwam. Althans, zijn vriendin, meldt hij in een nieuw geüploade video. De in zeer korte tijd bekende fitness-vlogger kocht een tijdje terug een nieuwe (dikke!) Maserati. Een misselijke grap is echter uitgehaald door vandalen: zijn Maserati trof hij aan besmeurd met een roze substantie, nare kreten en lek gestoken banden. Lees hieronder meer over de auto van Joel Beukers gesloopt.


Het zal je maar gebeuren, je werkt keihard voor je centjes op een slimme manier en je koopt de auto van je dromen. Na enkele weken komt je vriendin je vertellen dat ze zich rot geschrokken is: jouw auto is helemaal vernield. Van het dak tot en met de banden.

Het overkwam Joel Beukers, fitness-vlogger en -model, die in korte tijd enorm veel abonnees op zijn YouTube kanaal aan zich wist te binden. Hij heeft onlangs een video geüpload waarin hij de schade laat zien. Er is te zien hoe de auto met roze middelen besmeurd is en dat de lak helemaal bekrast is. Ook alle vier de banden zijn lek gestoken en de uitlaat is volgestopt.

Wie weet wie de auto van Joel Beukers gesloopt heeft?

In de video is ook te zien dat de Politie erbij gehaald wordt. Uiteindelijk looft Joel Beukers een beloning uit voor de gouden tip. Degene die dé tip heeft waardoor deze vandalen opgepakt kunnen worden krijgt een beloning van € 1000,- en ook nog eens een waardecheque van € 1000,- te besteden bij Clean Nutrition.

Bekijk de video van de auto van Joel Beukers gesloopt hieronder en help Joel mee met het vinden van deze kansloze vandalen.

Weet jij wie zijn auto zo misselijkmakend vernield heeft? Bekijk dan onder de video op het YouTube kanaal van Joel Beukers contactgegevens van de Politie en wat je precies moet doen.

FOTO: Printscreen uit video van Joel Beukers

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.