Baardbroeders de film vanaf 9 januari 2017

baardbroeders de film

Binnenkort is er een nieuwe film te zien: Baardbroeders. De korte film gaat over een broederschap die tot stand komt onder twee mannen met baarden. Wel twee heel verschillende mannen: de een is de Marokkaanse graffiti artiest Ali en de ander Hollandse Theater Regisseur Peter. De film is geregisseerd door Vincent Plu. Lees hieronder verder over Baardbroeders de film.

Ali en Peter zijn twee totaal verschillende personen. De een is een straatschoffie terwijl de ander een gerenomeerd theatermaker is. Ze komen elkaar tegen wanneer Ali probeert te vluchten voor de politie en Peter hem opvangt. Na de korte ontmoeting besluit Peter om Ali te casten in zijn nieuwe theaterstuk. En niet voor zomaar een rol, maar de hoofdrol.

De opnames van de film vinden plaats in onder andere Alphen aan den Rijn en Amsterdam. De film is het best te omschrijven als een hartverwarmende drama film met humor op het juiste moment. Wij kijken erg uit naar deze korte film, die vanaf 9 januari te zien zal zijn.

De film gaat over vriendschap. In Baardbroeders de film wordt belangrijk dat achtergrond en huidskleur niet uitmaken: in onze problemen zijn we allemaal hetzelfde. Ook gaat de film over ‘het ontdekken van je eigen ik’. Richt je op de toekomst en laat alle problemen achter je!

De premiere van Baardbroeders de film is 9 januari. Naar verwachting zullen de kaarten hard gaan. Wij zijn zeer benieuwd en houden jullie op de hoogte over verdere ontwikkelingen van Baardbroeders. Houd ook de website van Baardbroeders in de gaten. Onlangs bracht Haagse rapper Jon tarifa nog een nieuwe track uit voor de film: Bumpy Roads. Luister ‘m hieronder.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Baardbroeders de film vanaf 9 januari 2017

  1. After research a number of of the blog posts in your website now, and I really like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking again soon. Pls take a look at my web site as well and let me know what you think.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.