BadBoysBrand: producten door gedetineerden

badboysbrand producten

BadBoysBrand producten

In Heerhugowaard is de gevangenis vol met gedetineerden een samenwerking gestart met BadBoysBrand. Deze unieke samenwerking zorgt voor kwalitatief, sprekende producten. Wist jij eigenlijk al dat er veel werk verricht wordt in gevangenissen?

Veel producten die je dagelijks gebruikt zijn in sommige gevallen gemaakt en geproduceerd door gedetineerden. Dit wordt vaak op de achtergrond gehouden, want niemand hoeft immers te weten wie nou dat ene verkeersbord gemaakt heeft of het pakketje ingepakt heeft wat bij jou op de mat valt. Door de samenwerking van BadBoysBrand met de PI Heerhugowaard lijkt hier dan toch verandering in te komen. BadBoysBrand producten verlaten eindelijk de gevangenis, klaar om gezien te worden door de buitenwereld!

badboysbrand barbecue
BadBoysBrand producten zoals een barbecue zijn ontworpen door gedetineerden.

BadBoysBrand producten

De BadBoysBrand producten variëren: zo worden er barbecues en tools gemaakt, met een rauw randje en een stoer gevoel. Tijdens het beslis proces wordt er veel aandacht besteedt aan de keuzes en denkwijze van de gedetineerden. Op deze manier worden de gedetineerden ook nog bijgeschoold.

Vestigingsdirecteur F. Douw is erg enthousiast over deze samenwerking. Er wordt zelfs gesproken over een versnelling van het re-intergratie proces. Ook de bedenker van BadBoysBrand B. van der Landen kent veel positieve kanten van dit idee: de klanten kunnen bijvoorbeeld de gevangenis van binnen zien wat een enorme belevenis is.

Bekijk hier alvast wat unieke producten van BadBoysBrand en geef jouw mening hieronder!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties