Badr Hari tegen Rico Verhoeven kijken? Check hier waar!

badr hari tegen rico verhoeven kijken

Badr Hari tegen Rico Verhoeven kijken op televisie of online? Dat kan!

De grote vraag luidt momenteel “Waar wordt Badr Hari tegen Rico Verhoeven uitgezonden op televisie?”. Wij geven daar antwoord op, gezien het feit dat wij ook wel zitten te wachten op deze Glory 2016. Op zaterdag 10 december staan Ricardo Verhoeven en Badr Hari tegenover elkaar in de ring. Het gevecht vindt plaats in Duitsland, Oberhausen om precies te zijn. Hoewel het geen officiële wedstrijd is voor een speciale titel, wordt de wedstrijd wel uitgezonden op televisie. Lees hieronder waar je de wedstrijd tussen Badr Hari tegen Rico Verhoeven kunt zien op televisie. Wil jij Badr Hari tegen Rico Verhoeven kijken? Lees dan snel verder!

Rico Verhoeven heeft Badr Hari uitgedaagd op televisie

Laten we even terug gaan naar april dit jaar. Hier was Rico Verhoeven te gast bij programma Peptalk, wat te zien is op Ziggo Sport. Hij daagde daar Badr Hari uit. Hoewel Rico de woorden nog maar net had uitgesproken liet Badr Hari direct weten via Social Media in te gaan op het verzoek. De wedstrijd zal zich afspelen in een arena in Oberhausen. Deze locatie in Duitsland heet de Konig Pilsener Arena en staat onder andere bekend als de arena waar UFC wedstrijden plaatsgevonden hebben.


Waar is de wedstrijd op televisie te zien?

De wedstrijd wordt op 10 december live uitgezonden. Deze wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari wordt niet op de landelijke zenders uitgezonden, maar is enkel te zien op Ziggo Sport. Dus wil jij Badr Hari tegen Rico Verhoeven kijken? Dan dien je wel Ziggo Sport op je televisie te hebben. Hetzelfde programma dus waar hij eerder dit jaar Badr Hari uitdaagde. Bekijk hieronder een interview waar Badr Hari en Rico Verhoeven beide aan het woord komen om hun zegje te doen. Wanneer Rico Verhoeven voor Badr Hari gaat staan voor het moment waar de boksers elkaar even intimiderend aan kunnen kijken, verlaat Badr Hari snel de zaal. In het publiek wordt onder andere ‘Lafaard!’ geschreeuwd. Rico Verhoeven maakt een statement: “Ik heb respect voor elke tegenstander, hij dus niet!”.

Ziggo Sport is inbegrepen in alle Alles-in-1 pakketten van Ziggo.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.