BALR schoenen kopen? Bekijk hier de mooiste heren modellen!

balr schoenen kopen heren

BALR schoenen kopen: de mooiste heren modellen

Ben je op zoek naar een nieuwe schoenen? Dan is het de moeite om eens de nieuwe collectie van BALR te bekijken. Het in Nederland opgerichte merk door voetballers heeft sinds enige tijd een prachtige collectie schoenen gelanceerd, met prachtige modellen voor heren. Lees hieronder over deze nieuwe sneakers van BALR! Dus, nieuwe BALR schoenen kopen? Check hieronder hét nieuwste model: HEX ONE!

BALR kennen we allemaal het meest van de witte en zwarte shirts met het grote BALR opdruk. Echter heeft BALR nog veel meer te bieden dan alleen shirts. Denk aan schoenen, accessoires en caps. Momenteel heeft BALR nieuwe schoenen uitgebracht, die wij erg gaaf vinden!

Zo nu en dan is het tijd voor nieuwe schoenen. Hoewel we BALR vooral kennen door de witte of zwarte t-shirts met daarop groot BALR., heeft het merk nu ook mooie heren schoenen gelanceerd. In de webshop van BALR zijn ze terug te vinden. Het gaat om de nieuwe HEX ONE schoenen, een prachtig model voor heren.

De schoenen zijn een goede combinatie van een comfortabele sneaker en een sportieve schoen. Ze zien er sportief uit, maar kunnen prima casual gedragen worden. De sneakers stralen BALR direct uit. De schoenlip is voorzien van het herkenbare BALR logo en de schoenen zijn, wat we natuurlijk al verwachtte bij BALR, beschikbaar in zwart of wit. Ook de achterkant van de sneaker is voorzien van een BALR opdruk.

De BALR schoenen kosten € 150,- en zijn beschikbaar van maat 39 tot en met maat 45. Je kunt bij BALR genieten van een gratis verzending als je deze heren schoenen koopt. Je betaalt namelijk boven de 100 euro geen verzendkosten.  Je fikst de schoenen voor heren in de webshop van BALR zelf! Bekijk hieronder nog een video van het YouTube kanaal van BALR: het populaire Biker Jacket die begin dit jaar in de collectie werd toegevoegd.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties