Beste boeken op dit moment in september

De beste boeken op dit moment in de maand september!

We hebben weer een boeken top 10. Dit keer een top 10 van boeken in de maand september. Deze maand zijn er weer veel nieuwe boeken te vinden op de planken, waar wij jou zeker van op de hoogte willen stellen. Bekijk hieronder de top 10 beste boeken in september! Bij elk boek vind je een kleine beschrijving en een cijfer die wij aan het boek hebben gegeven. Benieuwd? Lees hieronder dan snel de top 10 beste boeken op dit moment!

De laatste mijl – David Baldacci ✮✮✮✮✮

David Baldacci in de top 10

Ah, een echte Baldacci! Een heerlijk spannend boek, waarbij je vanaf de eerste bladzijde al gelijk verslaafd bent en gemotiveerd om hem in een stuk uit te lezen. Dit boek gaat over Melvin Mars, wie opgepakt is geweest wegens de moord op zijn ouders. Echter lijkt er sprake van een heel andere zaak. Het boek neemt je mee terug in het verleden van de moordaanslag op de ouders van Mars. De gebeurtenissen lijken opvallend veel op die van de bekende Amos Decker, wiens familie ook vermoord is. Dit boek krijgt van ons 5 sterren. Spannend tot op de laatste bladzijde en een heerlijk “Oh, ik had het kunnen weten” gevoel.

Koop het boek De laatste mijl, nu direct

Max, de jongste formule-1 winnaar ooit – André Hoogeboom ✮✮✮✮

max-de-jongste-formule-1-winnaar-ooit-top-2

Natuurlijk konden we hier een boek over verwachten: Max Verstappen. De held die de Formule 1 weer een plekje heeft gegeven in de Nederlandse sportwereld. In dit boek schrijft André Hoogeboom de vele interviews uit die Max Verstappen gegeven heeft. Ook de weg naar waar Max Verstappen nu is, heeft André mooi beschreven door veel onderzoek te hebben gedaan bij diverse mensen die Max hierbij geholpen hebben. Een mooie verzameling in een boek, ook voor de niet Formule-1 liefhebbers alsnog een must-read boek! Dit boek kreeg van ons 4 sterren.

Koop Max, de jongste formule-1 winnaar ooit nu

Maffiamaat – Leon de Winter / Bram Moszkowicz ✮✮✮✮

maffiamaat-4-sterren-top-boeken

Hoort zeker thuis in de lijst met beste boeken op dit moment! Dit boek gaat over Benjamin Mendel, een man die 25 jaar lang advocaat is geweest. Na een lange tijd verliest hij zijn baan als advocaat en wordt hij uiteindelijk wat hij nooit heeft willen zien en waar hij nooit van gedroomd heeft. Het is een meeslepend boek die het Christelijk geloof op bijzondere wijze naar voren laat komen in sommige delen van het boek. We hoeven ons ook niet af te vragen waarom Bram Moszkowics heeft bijgedragen aan het boek. Een zekere must-read. Krijgt van ons 4 sterren.

Koop Maffiamaat en lees hem morgenavond nog

Stalker – Lars Kepler ✮✮✮✮✮

lars-kepler-top-boek-dit-moment

Ja hoor, 5 sterren! Wat een goed boek is dit zeg. Stalker, geschreven voor door Lars Kepler, is een boek waar je gelijk vanaf de eerste pagina meegezogen wordt in een verhaal over een Zweedse moordenaar. De moordenaar is niet zomaar een moordenaar. Hij is een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst stalkt, alvorens ze vermoord worden. De slachtoffers worden eerst gefilmd en vervolgens op YouTube geplaatst. Een paar dagen later slaat hij toe.

Must-read Stalker nu gelijk kopen

Dilemma – John Grisham ✮✮✮✮✮

dilemma-laatste-top-boek-op-dit-moment

De laatste van de beste boeken op dit moment. Een echte John Girsham! Dilemma is een boek dat gaat over Samantha dat haar baan als advocaat plots verliest (nee we hebben het niet over Maffiamaat). Zij komt uiteindelijk terecht in een mindere baan bij een Pro-deo kantoor. Zij verhuist hiervoor naar een klein dorpje, waarbij de inwoners helemaal niet gediend zijn van een advocaat uit de grote stad. Bedreigingen zijn nieuw voor haar, evenals het echt aanwezig zijn in de rechtszaal. Uiteindelijk komt ze erachter dat degene die zij assisteert, grote geheimen met zich meebrengt. Ze komt terecht in een rare wereld van Mijnbouw, waarbij ze ook gestrengeld raakt in een zaak met dodelijk gevolgen. Lekker boek om door te lezen, drie sterren.

Schaf Dilemma vandaag nog aan en ontvang hem morgen

Welk van bovenstaande beste boeken op dit moment in de maand september zou jij vandaag nog aan willen schaffen? Laat het hieronder weten en maak kans op een exemplaar!


Dit blogbericht bevat affiliate linkjes. Deze affiliate linkjes houden bij dat jij vanaf THEDUDES.NL bent gekomen. Koop jij uiteindelijk een boek, dan krijgen wij daarover een commissie (gedeelte van jouw aankoopbedrag). Hoewel wij kunnen verdienen aan dit bericht hebben wij dit naar eerlijkheid geschreven en bevat dit bericht van a tot z onze eigen mening.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.