De beste kerstmarkten in Europa om te bezoeken

beste kerstmarkten in europa

De beste kerstmarkten in Europa op zeker een kijkje te gaan nemen

Als je op een website van een willekeurige reisaanbieder kijkt, staat het vol met promotie voor de ‘allermooiste’ kerstmarkten binnen en buiten Europa. Een kerstmarkt is leuk om te bezoeken, maar om er nou een hele reis van te maken is misschien wel iets overdreven. Daarom gingen wij op zoek naar de beste kerstmarkten in Europa en laat Hotels.com daar net een onderzoek naar gedaan hebben. Check hieronder de lijst met de beste kerstmarkten in Europa.

Vaak zijn kerstmarkten veel meer dan ontelbare kraampjes met kerstdecoratie: wat dacht je bijvoorbeeld van schaatsen, heerlijke drankjes en de lekkerste warme gerechten? Een kerstmarkt is een waar uitje en is zeker aan te raden om te bezoeken met je maten. Dat het er gezellig is, is een feit! Check hieronder welke kerstmarkten in Europa de allerbeste zijn en waarom.

#01 Winter Wonderland kerstmarkt in Londen

Winter Wonderland is de allergrootste kerstmarkt van Londen. Sowieso is Londen al een geweldige stad tijdens deze tijd van het jaar. Een willekeurige etalage is al tien keer mooier dan een opgedofte kerstwinkel in Nederland. Op de kerstmarkt in Londen vind je circus shows, een bizar grote ijsbaan en kraampjes waar je heerlijk kunt genieten van de lekkerste drankjes en gruwelijk goede hapjes. Je kunt verblijven in het nabij gelegen vier sterrenhotel Sumner.

#02 Kerstmarkt in Salzburg

Ook in Oostenrijk weten ze wat een kerstmarkt is en waar een kerstmarkt aan moet voldoen om te behoren tot de beste kerstmarkten. Als je een kerstdorp voor ogen hebt, heb je waarschijnlijk hetzelfde beeld voor ogen als hoe een kerstmarkt in Salzburg eruit ziet. Een en al kerst. Vooral de locatie van de markt is prachtig: op het plein aan de voet van een grote kathedraal. Ook voor koekjes en een heerlijk glaasje glühwein is dit de markt waar je moet zijn. Voor een overnachting kom je goed tot rust in het Stadtkrug hotel, wat aan de rivier ligt op steenworp afstand.

#03 Kerstmarkt Fira de Santa Llucia in Barcelona

Barcelona is op welk moment jij dan ook gaat een prachtige stad. Maar het komt pas helemaal tot zijn recht rond de kerst op de kerstmarkt. Fira de Santa Llucia is een prachtige kerstmarkt die in de gotische wijk gehouden wordt, ook aan de voet van een kathedraal. Maar liefst 300 kraampjes zijn er te vinden, waarbij je prachtige spullen kunt kopen en kunt genieten van diverse Spaanse hapjes en drankjes. Hier is het slim om te lekker je kerstmarktbezoek te verlengen door te blijven slapen in het comfortabele NH Colelction Barcelona Podium hotel.

#04 Tivoli in Kopenhagen is ook een prachtige kerstmarkt

Ook nog een in de rij van mooie kerstmarkten in de kerstmarkt in Kopenhagen: Tivoli. Hier vind je heerlijke snacks, prachtige verlichting en diverse decoratie om helemaal in de sfeer te komen. Met name de culturele hoogstandjes zijn hetgeen wat deze kerstmarkt tot een van de beste maakt. Blijven slapen om morgen nog een keer te genieten van deze markt? Blijf dan tukken in First Hotel Kong Fredrick.

Je ziet het al, dit zijn een van de beste kerstmarkten binnen Europa. Je hoeft er meestal nog geen eens heel ver voor op pad. Heb jij nog meer goede kerstmarkten op je lijst staan? Laat ze hieronder weten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

2 reacties op “De beste kerstmarkten in Europa om te bezoeken

  1. Thank you for your own labor on this site. My mum takes pleasure in conducting research and it’s simple to grasp why. Almost all learn all about the dynamic tactic you offer very important tips and tricks by means of the website and as well inspire response from other ones on that concept plus our own simple princess is truly understanding so much. Take pleasure in the remaining portion of the new year. Your doing a dazzling job.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.