Muziek in reclame: de beste op een rij!

muziek in reclame renault kadjar

De beste muziek in reclame op een rijtje!

Muziek in reclame is bij sommige spotjes bijzonder storend. Reclame van bijvoorbeeld supermarkten of fabrikanten van schoonmaakmiddelen hebben hier nogal een handje van. Irritante schreeuwerige reclames met als doel om jou bewust te maken van een aanbieding of de naamsbekendheid van de adverteerder. Wij noemen hier bewust geen namen, want wij willen deze partijen niet nog meer aandacht geven dan ze al krijgen. Liever geven we aandacht aan bedrijven die van hun reclames kunststukjes hebben gemaakt, ondersteund met prachtige muziek! Muziek in reclame met heerlijke deuntjes die de rest van de dag in je hoofd blijven zitten. Wij zetten de beste muziek in de reclame op een rijtje!


Muziek reclame Fox Sports

Dit liedje zit in een promo van Fox Sports, die regelmatig bij Voetbal Insite wordt uitgezonden. Het origineel is van Parov Stelar, maar Klingande heeft er een fantastische remix van gemaakt. Een heerlijk zomers nummer!
Parov Stelar – The Sun feat. Graham Candy (Klingande Remix)

Muziek reclame Renault Kadjar

Hoewel wij de Renault Kadjar op zich niet heel bijzonder vinden, is de reclame wel schitterend gemaakt. Het nummer in de reclame van de Renault Kadjar is van First Aid Kit, en heet My Silver Lining. Een lekker feel good nummer!
First Aid Kit – My Silver Lining

Muziek reclame Studio Voetbal

Dit liedje zit niet in een reclame, maar wordt tijdens Studio Voetbal gebruikt als muziekje onder het filmpje met hoogtepunten. Het nummer is van Todd Terje, een DJ uit Noorwegen. Het nummer heet Inspector Norse.
Todd Terje – Inspector Norse

Muziek reclame WNF

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) heeft een reclame uitgebracht om mensen te wijzen op klimaatverandering. De muziek die ze hiervoor gebruiken is ingezongen door Vajén. Het originele nummer, Walking in the Air, komt uit de film The Snowman. Wij vinden de versie die gebruikt is voor de WNF reclame echter nog mooier!

Muziek reclame Sunweb

Wie kent dit nummer niet. De muziek in de reclame van Sunweb is van Xavier Rudd, een singer-songwriter uit Australië. Het nummer dateert al uit 2012, maar is in Nederland pas echt bekend geworden nadat Sunweb het gebruikte in een commercial.
Xavier Rudd – Follow the Sun

Muziek reclame Hugo Boss

Een tijd geleden was er een reclame van Hugo Boss parfum te zien met een heerlijk duister nummer daarin. Dit nummer zorgde voor een lekkere donkere sfeer in de reclame. De maker is Massive Attack, een band uit Groot-Brittannië.
Massive Attack – Angel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Muziek in reclame: de beste op een rij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.