BIC aanstekers met kunstgeschiedenis

BIC aanstekers met kunstgeschiedenis

Je Sigaret aansteken met de Nachtwacht?

Aansteker merk BIC komt met een wel hele unieke collectie aanstekers: Nederlandse kunstgeschiedenis aanstekers. BIC, dagelijks 7 miljoen verkochte aanstekers, is in 160 landen een grote speler op het gebied van aanstekers. Niet alleen met aanstekers boort BIC de markt aan, want je zult het ongetwijfeld ook kennen van de doorzichtige pennen met blauwe dop en vele andere kantoorartikelen.

Binnenkort vind je bekende kunst exemplaren van onder andere Johannes Vermeer, Frans Hals en Jan Steen op BIC aanstekers. Deze unieke collectie zal verkocht worden in de bekendere tabak en gemak winkels als AKO en Primera. Voor een klein bedrag schaf je als het ware een kunst exemplaar aan van deze Nederlandse kunstenaars. Heb jij wel eens een exemplaar van Jan Steen in je zak gehad?bic komt met kunstgeschiedenis op zakformaat

BIC introduceert deze ‘lijn’ aanstekers met Nederlandse kunstgeschiedenis alleen op de Nederlandse markt. Vaak komt BIC met lokale samenwerkingen zoals deze. Door de speciale kunstexemplaren te uiten op een doorgaans dagelijks artikel, ontstaat er iets unieks. BIC aanstekers met kunstgeschiedenis komen in verschillende kunstexemplaren: Zo zal Het Melkmeisje van Jan Steen afbeeld worden en bijvoorbeeld de Nachtwacht van Rembrandt.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties