Big Mac met bacon nieuw toegevoegd bij McDonalds

big mac met bacon

Naast de kipvariant van de Big Mac nu ook een Big Mac met bacon

Goed nieuws voor burgerliefhebbers: McDonals komt opnieuw met een variant op de naar eigenzeggen ‘torenhoge’ burger. Ditmaal niet  met kip, maar voorzien van reepjes bacon. De Bacon Big Mac is niet permanent opgenomen in het assortiment. Het gaat om een tijdelijke toevoeging, evenals de Chicken Big Mac. Lees hieronder meer over de Big Mac met bacon.

Hamburgerfans kunnen hun hart ophalen bij de McDonalds. Het meest populaire broodje, de Big Mac, is tijdelijk verkrijgbaar met reepjes bacon. Eerder kondigde de McDonalds al een variant met kip aan. Met het voorheen geïntroduceerde “Pimp your burger”, waar we eerder over schreven was het bij sommige deelnemende restaurants wel al mogelijk om zelf de Big Mac te verrijken met reepjes bacon.

Lees ook: Zelf een thuis Big Mac maken

Wie de Bacon Big Mac wilt proeven moet er wel snel bij zijn. De bacon-versie is niet standaard toegevoegd aan de lijst met burgers van de Amerikaanse hamburgerketen. Het is een tijdelijke actie, waarbij niet bekend is wanneer deze niet meer beschikbaar is.

Net als bij de standaard Big Mac, is de Big Mac met bacon voorzien van burgers van rundvlees. Daarnaast ontbreken cheddar smeltkaas, verse sla, uitjes, augurk en de speciale Big Mac-saus ook niet. Bekijk hieronder de commercial van McDonald’s.

Foto: Beeld uit commercial McDonalds

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties