Nieuw: FORZO, een blog over auto’s en motoren

blog over auto's

Nieuw blog over auto’s: FORZO

Op THEDUDES.NL schreven we al eerder over auto’s en motoren. Een onderwerp waar een aantal van onze dudes helemaal weg van zijn en waar zij het liefst elke dag wel over zouden willen schrijven. Vanwege het feit dat er zoveel gaaf autonieuws is, hebben we besloten om naar THEDUDES.NL een blog op te zetten met nieuws over auto’s en motoren: FORZO! Lees hieronder meer over deze blog over auto’s.

We horen je al denken: “Er zijn toch al zoveel blogs en websites over auto’s of motoren?”. Jep, maar wat wij vaak zien, is dat zo’n website of blog veel te diep in gaat op technische snufjes en onmogelijk begrijpbare termen. Je hebt misschien wel gemerkt dat de berichten over auto’s op onze blog, redelijk aan de oppervlakte blijven. Informatie die je snel tot je neemt en waarbij de focus blijft op het ‘binnen korte tijd op de hoogte’ zijn het laatste nieuws.

Mede daardoor hebben we besloten om naast mannenblog THEDUDES.NL een aparte blog te starten met al het laatste en opvallende nieuws over auto’s en motoren. Dit blog over auto’s heet FORZO en is sinds gisteren te bezoeken. Momenteel zijn we hard bezig om de website te vullen met interessante content. We hopen jou naast THEDUDES.NL, ook terug te zien op FORZO.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.