Woonartikel.nl start blog over meubels

blog over meubels

Blog over meubels door woonexperts van Woonartikel.nl

Wij mannen vinden het soms nog wel eens lastig: hoe richt je een huis, welke kleuren zijn niet te kinderachtig en hoe zorgen wij ervoor dat het er lekker strak uitziet. Gelukkig zijn er de laatste tijd veel blogs over woontrends en die veel inspiratie bieden voor het kiezen van mooie meubels. Waar wij laatst lang bleven hangen was het blog over meubels van Woonartikel.nl. Het is een blog waar je niet alleen geïnspireerd raakt, je kunt er ook direct slagen voor alles voor in huis. Hoe? Door gebruik te maken van de verschillende filters naast het aanbod.

Woonblogs zijn er zoveel, maar deze maakt het verschil!

Net als veel andere onderwerpen, zijn er ook woonblogs in allerlei soorten en maten. Wij hebben nooit zoveel trek om complete verhalen te lezen over poefjes en woondecoratie. Gewoon kort en krachtig heeft onze voorkeur. Daarnaast willen we na het lezen van een blog en vol met inspiratie, niet nog eens op zoek gaan naar die specifieke woonartikelen. Gelukkig ontdekten wij een blog die niet meer schrijft dan er nodig is: het blog van Woonartikel.nl.

Wat is Woonartikel.nl dan precies voor website?

Woonartikel.nl is een platform waar bezoekers binnen een paar klikken meubels en woonartikelen voor ogen kunnen krijgen die aansluiten op hun interieur en inrichting. Dit kan door gebruik te maken van de filters. Woonartikel.nl verzamelt het online aanbod van woonartikelen uit diverse woonwinkels. Nadat je alles ziet staan in het overzicht, kun je het aanbod personaliseren op kleur, materiaal, prijs en webshop. Best wel erg handig!

Blog met directe mogelijkheid tot aankoop en video!

Ons doet Woonartikel.nl, de plek waar om te beginnen bij meubels online kopen, een beetje denken aan Cooblue. Je kunt er terecht voor inspiratie en hebt de mogelijkheid om direct desbetreffende artikelen aan te schaffen. Anders dan bijvoorbeeld Pinterest, waar je eenmaal het artikel gezien hebt je nog steeds op zoek moet gaan naar dat ene item. Naast het feit dat er inspiratie geboden wordt via tekst, staan er bij producten ook video’s, waardoor je een beeld krijgt hoe het product eruit ziet. Zie bijvoorbeeld hieronder de video over wijnrekken.

Via welke woonblogs blijf jij eigenlijk op de hoogte van de laatste meubeltrends? Binnenkort schrijven wij trouwens een gaaf gastblog over mancave’s op Woonartikel.nl! Stay in touch!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties