Bloggers uitnodigen? Nodig THEDUDES uit!

bloggers uitnodigen

Wij zijn drie dudes die bloggen onder één hoedje. Wij schrijven over de gave evenementen, onwerkelijke gadgets en heerlijk voedsel. Zo zijn we vaak te vinden in restaurants, om onder andere de hamburgers op de kaart te proeven, maar om uiteindelijk onze bezoekers op de hoogte te stellen van het restaurant. Bloggers uitnodigen? Wij komen graag bij jouw evenement of winkel langs om hier een uitgebreide review over te schrijven. Binnenkort gaan we ook starten met ons YouTube kanaal, zodat we ook beelden online kunnen publiceren van onze komst.

Nodig ons uit als je bloggers uitnodigen wilt voor een evenement of review

Vaak zijn we te vinden om gave evenementen op hier verslag over te doen. Zo waren we afgelopen jaar bij Sneakerness in Amsterdam, rennen we mee door de modder én proberen we nieuwe gerechten. Allemaal onze dudes er van op de hoogte te brengen. Met een verslag tijdens en na ons bezoek van een evenement, is het waardevol voor potentieel bezoek hetzelfde jaar én bezoek voor het volgende jaar.  Hieronder kun je ons eenvoudig uitnodigen, we laten je binnen enkele dagen weten of het ons gaat lukken om langs te komen.

THEDUDES als bloggers uitnodigen kan direct hieronder

Wanneer wij uitgenodigd zijn om een review te schrijven of een verslag te doen op onze blog, komen we graag met z’n drieën langs. Uiteraard kun je ons ook virtueel uitnodigen en langs laten komen. Wil jij dat wij schrijven voor jou? Geen enkel probleem. Ook hiervoor kun je makkelijk hieronder contact opnemen. Bekijk onder de blogcategorie review enkele voorbeelden van evenementen en producten waar we verslag over gedaan hebben.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Bedrijf

Bericht