Nieuwe selectie top boeken voor hem!

Boeken voor hem: Dit zijn de toppers op dit moment!

Het is alweer een tijd geleden dat wij je een selectie met boeken voor mannen voorschotelde. In de tussentijd zijn er weer veel verschillende boeken op de markt gekomen, die goed aansluiten op onze behoeftes als we het hebben over lezen: het moet spannend zijn, verslavend vanaf de eerste bladzijde en een keihard goed verhaal. Wij hebben weer een mooie selectie gemaakt met boeken voor hem.

Boek #01: Het meisje in de Trein – Paula Hawkins

het meisje in de trein is een boek voor hem

Deze psychologische thriller zorgt er al vanaf bladzijde een voor dat je het boek niet meer los wilt laten. Wat een bizar verhaal! Je leest in dit boek over een meisje, Rachel, die elke dag op dezelfde tijd in de trein zit. Elke dag weer stopt de trein voor hetzelfde rode sein, waarbij Rachel altijd kijkt naar een ontbijtend stel op hun terras bij het huis. Op een gegeven moment ziet ze een verandering in het patroon, waarbij ze zeker weet dat het niet klopt. Als ze naar de politie stapt blijkt de vrouw vermist te zijn en raakt Rachel verstrikt in opeenvolgende gebeurtenissen. Het boek kost € 15,- en fiks je onder andere bij Bruna.

Boek #02: De Klokkenluider – John Grisham

de klokkenluider boek

Als we zeggen Grisham, weet jij natuurlijk dat we het over de bekende schrijver hebben. De schrijver heeft inmiddels al een grote fan-base die elke keer met smart zitten te wachten op een nieuw boek. Dit maal heeft John een nieuw boek geschreven over een advocate, Lazy, die al meerdere jaren verschillende zaken oplost. Toch zijn er twee zaken die ervoor hebben gezorgd dat er twee rechters zijn ontslagen. Een geroyeerde advocaat benadert de advocate met het verhaal dat er een corrupte rechter is die heel veel geld heeft verduisterd. De zaak kan veel geld opleveren, maar het zou wel eens heel gevaarlijk kunnen worden voor de uitvoerende advocaat. Het boek is € 19,99 en kan je hier kopen.

Boek #03: HEX – Thomas Olde Heuvelt

hex boek voor hem

Ook in de lijst met boeken voor hem staat deze bizarre horror. Zelfs Stephen King noemt het ‘briljant en volstrekt origineel’. En eerlijk is eerlijk: dit verhaal is ook écht een horrorstory die zo in de lijst van Stephen King voor zou kunnen komen. Het verhaal gaat over een klein dorp, Beek, waar een 17e Wylerheks de bewoners de stuipen op het lijf jaagt. Hoewel iedereen op de hoogte is van haar verblijf, is het een lang bewaard geheim. Wanneer een groep jongeren uit het dorp viral besluit te gaan, gaat de heks terug naar middeleeuwse praktijken. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees deze aanrader zelf, wat alles wat we nu zeggen kan te veel gezegd zijn! Hier koop je het boek voor slechts een tientje.

Boek #04: Toen het donker werd – Simone van der Vlugt

toen het donker werd boek voor hem

We sluiten af met een boek van Simone van der Vlugt. Het gaat om de grootste nachtmerrie van een ouder: een zoon die door gokken zwaar in de schulden komt. Wanneer vader Menno besluit om de schulden voor zijn zoon af te lossen, blijkt het dat de schuldeisers het niet alleen met een geldbedrag af willen sluiten. Hij schakelt een advocaat in, maar dan komen er nog meer problemen. Uiteindelijk wordt zelfs de moeder van het gezin blind door een ‘ongeluk’. Menno denkt dat het gaat om een aanslag. Her is een bizar verhaal wat laat zien hoe een normaal gezin heel snel kan veranderen in een vervreemd gezin die zich diep geworteld heeft in een web van criminaliteit. Het boek is bij Bruna te koop voor € 19,99 en hoort zeker in de rij thuis met boeken voor hem!

En welke van de boeken voor hem lijkt het jou het best? Laat het hieronder weten in de comments!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.