BOLAS Underwear

bolas underwear

BOLAS Underwear is gemaakt voor mannen mét zelfvertrouwen en zónder angst, want niets is zo sexy als een man in zijn ‘comfort zone’. BOLAS Underwear weet wat mannen zoeken in een goede boxer dankzij een onderzoek bij de doelgroep.

Het ondergoedmerk van Nederlandse bodem is ontwikkeld door GTST-acteur Everon Jackson Hooi. Hij vond dat alle gebreken van ondergoed de wereld uit geholpen moesten worden. Je herkent de problemen vast wel: er schieten gaten je boxers, bepaalde plekken slijten en je onderbroek is nou niet bepaald het hoogtepuntje van je outfit. Ook is de mannelijkheid soms ver te zoeken.

‘Bolas’ kun je vertalen uit het Spaans en Portugees naar ‘ballen’. Voordat je gedachten alle kanten op gaan: het merk bedoelt hiermee de sportvariant (voetbal of tennisbal). BOLAS Underwear is ontwikkeld voor de man die houdt van mode, sport en trends en het merk staat voor lef, comfort en betaalbare kwaliteit. De slogan luidt dan ook: For men with balls!

De boxers geven optimaal comfort en hebben een zachte stof en band. Wat opvallend is, is dat de naad van de band, die normaal aan de zijkant of achterkant zit, niet terug te vinden is. Deze zit verstopt achter het logo aan de voorkant zodat hij niet irriteert. Er is over nagedacht!

Waar ook over na is gedacht, is de dubbele laag stof op de plekken waar je boxer vaak het meeste slijt. Zo wordt de kwaliteit van je ondergoed gewaarborgd.

Leuk feitje is dat alle boxers en briefs een unieke logoprint hebben aan de binnenkant. Dit voel je niet als je hem draagt, maar het is toch een leuke verassing als hij uit gaat! Het zijn de details die dit merk zo speciaal maken. De boxers stralen mannelijkheid uit en door de sportieve lijnen en goede pasvorm spat de testosteron er vanaf. Door het unieke pick & choose-systeem kun je je eigen multipack samenstellen, waardoor je €5,- bespaart op elke extra boxershort die je aan je winkelwagentje toevoegt, zonder beperkingen in maat en design. Da’s mooi meegenomen!

 Je betaalt geen verzendkosten boven besteding van €25,- en de boxers zijn tegenwoordig wereldwijd te bestellen. Het ruime aanbod vind je op de website van BOLAS Underwear. Nog even en ‘all man are gonna grab life by the balls’!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties