Bonne Chance de film: vriendschap versus geld

Bonne Chance de film

Bonne Chance de film is een unieke crowdfunding campagne gestart

Bonne Chance is een korte film waarin twee goede vrienden, Karim en Danny zich samen inschrijven voor een pokertoernooi. Het is een film die gaat over vriendschap versus geld. Tot hoever gaat vriendschap eigenlijk als het gaat om geld? Bonne Chance is een crowdfunding campagne gestart om de film te realiseren. Lees hieronder meer over Bonne Chance de film.

Als we aan jou vragen wat je belangrijker vindt dan geld, zeg je hoogstwaarschijnlijk in het bijzijn van je vrienden: vriendschap. Maar tot hoever gaat vriendschap eigenlijk boven geld. Stel dat je een miljoen kunt winnen, vraag jezelf dan eens af welke ‘vrienden’ in rook mogen opgaan. Bonne Chance is een korte film in het genre comedy-drama. Het is daarnaast een afstudeerproject van de jonge filmmaker Karim Saber.

Karim is zelf in het echte leven ook een echte poker liefhebber. Hij heeft samen met zijn beste vriend al vaker in naar eigen zeggen ‘bizarre situaties’ gezeten, die hoogstwaarschijnlijk terugkomen in verschillende scenes in de film.

Om de film te realiseren is Bonne Chance een geniale crowdfunding campagne gestart op geheel unieke wijze. Hier vind je de campagne met een video, waarin je ziet hoe de campagne is opgebouwd en waarin je een beeld krijgt van de film. Wij houden jou op de hoogte via THEDUDES.NL over Bonne Chance de film. Ga jij mee ‘all-in’?

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.