Must have; Brake Free Helmet remlicht op je helm!

brake free helmet remlicht voor helm

Het voorjaar is weer begonnen en de motoren worden weer massaal uit de schuur gehaald. Motorrijden is ontzettend gaaf. Het geeft je een gevoel van vrijheid en biedt je diverse voordelen. Dwars door de files rijden, voordringen bij het stoplicht en lekker overal parkeren. Anderen ergeren zich aan dit gedrag, maar de meeste motorrijders hebben hier maling aan. Naast dat het rijden op een motor leuk is en voordelen biedt, ben je ook erg kwetsbaar in het verkeer. Bij veel ongelukken waarbij motorrijders betrokken zijn, is het probleem dat de motor te laat of helemaal niet is gezien door de andere weggebruiker. Om de zichtbaarheid te verbeteren, richt Brake Free zich op de verlichting van motorrijders. En recentelijk kwamen ze met de vette Brake Free Helmet met remlicht, een ontzettend gave gadget.

Brake Free Helmet, remlicht op je helm

Brake Free richt zich op de verlichting van de motorrijder. De meest recente ontwikkeling is de Brake Free Helmet. Deze gave gadget is een lampje die je met magneten op je helm kunt klikken. Wanneer je met je motor remt, wordt de Brake Free Helmet feller. Hierdoor krijg je een tweede remlicht op je helm! Naast dat het een stuk veiligheid met zich remlicht voor helm brake free helmetmeebrengt, ziet het er ook nog eens ontzettend dik uit. Het was voor de makers niet eenvoudig om het product te ontwikkelen. De Brake Free Helmet moet immers niet reageren wanneer je even met je hoofd heen en weer beweegt. Uiteindelijk is gelukt. Hij is volledig draadloos. Het is een kwestie van op je helm klikken en rijden maar. En nu denk je vast; dat zal ongetwijfeld prijzig zijn. Dat is niet het geval. Voor slechts $90 ben je de gelukkige eigenaar van een Brake Free Helmet!

Momenteel loopt het project nog, en kun jij een bijdrage leveren aan het realiseren van de definitieve lancering. Bekijk het project van de Brake Free Helmet!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties