Car Configurator van Audi brengt digitale auto tot leven!

car configurator van audi

Car Configurator van Audi: ontwerp je eigen Audi en check hem in de showroom

Al enige tijd is het mogelijk om online je eigen Audi samen te stellen. Een feature waar wij gek op zijn en eigenlijk niet mag en kan ontbreken bij een grote aankoop: je eigen smaak doorvoeren in de auto van je dromen. Maar toch blijft het gissen, want hoe komt de auto er nou in het echt uit te zien? En, is het wel zo mooi als ik ook op de snelweg rijd? Met name door deze vragen heeft Audi sinds kort de Car Configurator. Deze handige techniek zorgt ervoor dat klanten die hun eigen Audi samenstellen, deze online als ‘bijna echt’ kunnen ervaren op groot scherm. Lees hieronder verder over de Car Configurator van Audi!

Het is iets van deze tijd: een auto helemaal customizen hoe jij hem wilt hebben. Van de kleur van de bekleding tot aan kleinere details. Toch bleef het altijd een beetje gokken en moest je maar vertrouwen op je gevoel en smaak. Maar is het allemaal wel zo mooi als het lijkt? Hoe ziet het er eigenlijk uit als de auto voorbij scheurt en jij zelf niet achter het stuur zit? En zit je wel achter het stuur, hoe is de kleur van de bekleding dan? Deze vragen kunnen binnenkort allemaal beantwoord bij Audi dealers in Nederland.

Er is namelijk een nieuwe tool: de Car Configurator van Audi. Deze handige tool maakt het mogelijk om klanten een goed beeld te geven van hun ontwerp. Op groot beeld kan men kijken hoe hun creatie voorbij rijdt en hoe de auto eruit ziet met verschillende achtergronden. Zelfs als je je afvraagt hoe jouw Audi eruit ziet op de Maan, is dat geen enkel probleem.

Momenteel zijn er al vier Audi dealers in Nederland die de Car Configurator in gebruik hebben genomen. Audi streeft er naar, om de tool in 2017 bij meer dan de helft van de dealers werkend te hebben. Daarnaast wilt het populaire automerk de Car Configurator in 2017 ook uitbreiden met Virtual Reality. Een toepassing waar wij heel benieuwd naar zijn: hoe vet is het om je eigen Audi te ontwerpen en vervolgens het gevoel te hebben om er daadwerkelijk in te stappen? Dik! Wat vind jij van de Car Configurator van Audi?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Car Configurator van Audi brengt digitale auto tot leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.