Casio heren horloges zijn weer helemaal terug!

Casio heren horloges

Casio heren horloges: terug van weggeweest!

Casio kennen we veelal van de rekenmachines die we vanaf groep 8 gebruikte. Toen deze goede rekenvriend vervangen moest worden voor een Texas Instruments op de middelbare school, werd het woord Casio niet meer veel gebruikt in onze vocabulaire. Toch komt Casio weer om de hoek kijken, omdat de Casio heren horloges weer terug in het straatbeeld lijken te komen!

Casio horloges zijn backCasio heren horloges, zijn hele simpele modellen. Toch zijn de bekende Casio’s wel degene met een klein toetsenbordje onder het klokscherm en/of een afstandsbediening. Laten we ze de Smartwatches uit de jaren 90 noemen. De Casio heren horloges heb je in veel soorten prijsklassen. Bekijk hieronder twee modellen die wij beschrijven.

Twee soorten Casio heren horloges

De eerste die je op de foto’s ziet (met wereldkaart) is de Casio A500WEA-1EF, een model met net even iets meer opties dan de reguliere Casio heren horloges. Dit model heeft namelijk de mogelijkheid tot het bekijken van kloktijden in andere gebieden van de wereld. Casio heren horloges worden weer gedragen!Met een uitgebreide stadslijst, kun je eenvoudig scrollen tussen verschillende steden, om te zien wat de tijd daar is. Als elk andere Casio heren horloge is het hier ook mogelijk om een timer te zetten en een alarm te zetten. Het grote voordeel van dit model, is dat de verlichting hier enkele seconden aanblijft. Bij reguliere Casio heren horloges moet je deze ingedrukt houden.

De tweede model is het Casio horloge A163WA-1QES retro. Dit model heeft iets minder functies en komt eigenlijk neer op het standaard Casio heren horloge: Bekijken van tijd, stopwatch en wekker. Natuurlijk is de Casio ook spat waterdicht.

Casio heren horloges terug in straatbeeld!

Steeds vaker zien wij de Casio’s terug in het straatbeeld. De retro horloges worden weer volgas gedragen. Bovenstaande modellen vinden wij de mooiste twee. Ga jij weer een Casio aanschaffen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties