Cocktail-ijsjes van N1CE: wereldwijd populair

cocktail-ijsjes van n1ce

N1CE cocktail-ijsjes: dé Calippo’s voor volwassenen

Wat is lekkerder dan een ijskoude cocktail met warm weer? Een letterlijk ijskoude cocktail in ijsvorm! N1CE komt met cocktail-ijsjes, ‘even iets anders dan bier of wijn’, aldus de oprichters. N1CE blijkt een succes: van Zweden tot Miami zijn de cocktail-ijsjes populair. Lees hieronder meer over N1CE.

Ken je ze nog? Die calippo’s, waarbij je je best moest doen om de cola smaak te veroveren? Onlangs kregen we hoogte van een nieuwtje in de cocktailwereld: een cocktail in ijsvorm. Deze ijsjes van N1CE zijn bedacht door drie DJ’s: DJ Axwell en Ingrosso en Alesso. Zij vonden dat het wel tijd was voor eens wat anders dan bier of wijn tijdens een festival of evenement.

Sinds ook Award winning bartender Jimmy Dymott zich heeft gevoegd bij de bedenkers van de cocktail-ijsjes, gaat het enorm hard met N1CE. Wereldwijd zijn de ijsjes bekend en een gewild product. De ijsjes van N1CE zijn beschikbaar in vier verschillende smaken: Strawberry Daiquiri, Piña Colada, Mojito en Margarita. Het receptuur is afkomstig van Dymott en volgens N1CE lekkerder dan hoe je ze normaal gesproken kent.

Op de website van N1CE is een beschrijving te lezen van de verschillende smaken en hoe deze tot stand zijn gekomen. De ijsjes kun je momenteel kopen bij Albert Heijn voor € 3,99 voor een 3-pack. Bekijk hieronder de Crowdfunding video van N1CE.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties