Collageen eiwitten van Niche4Health voor spieropbouw

collageen eiwitten van niche4health

Collageen eiwitten zorgen voor spieropbouw, goede gewrichten én sterke botten

Collageen is een belangrijk eiwit dat ervoor zorgt dat het bindweefsel vormt in het menselijk lichaam. Letterlijk is de naam Collageen afkomstig uit het Grieks en staat het voor ‘samenbinden’. Hoewel Collageen vaak gebruikt wordt door vrouwen vanwege het feit dat Collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid, zijn Collageen eiwitten ook heel goed voor spieropbouw, goede gewrichten en stevige botten. Niche4Health is een aanbieder van diverse Collageen producten, voor echte sporters, en biedt diverse Collageen producten aan in potten. Collageen kan goed gecombineerd worden met andere eiwitten als ‘whey’, waardoor sporters hun shakes perfect kunnen samenstellen.

Hoewel het bij jou misschien nog niet zo bekend in de oren klinkt, zijn Collageen eiwitten steeds vaker een keuze van echte sporters. Met name door de kwaliteit van het eiwit en de grote voordelen: het zorgt voor allerlei grote pluspunten voor sporters. Met name de spieropbouw door Collageen eiwitten spreekt sporters erg aan.

Zoals we hierboven al vermeldden is het eiwit momenteel meer bekend in de beauty wereld. Het zorgt onder andere voor een soepelere huid, waar dames natuurlijk alles voor willen doen. De laatste tijd is het echter enorm populair aan het worden onder sporters. Het gaat dan om ‘gehydrolyseerde Collageen’, een makkelijk opneembare vorm waar vooral actieve sporters veel baat bij hebben. Daarnaast is het goed te combineren met andere eiwitten, waardoor sporters een combinatie kunnen maken voor de perfecte eiwit shakes. Het kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met whey.

Het is slim om gehydrolyseerde Collageen tot je te nemen als sporter

Als sporter is het slim en zelfs raadzaam om gebruik te maken van Collageen eiwitten. Vanaf je dertigste levensjaar maak je namelijk steeds minder Collageen aan en laat dat nou nét enorm belangrijk zijn als je actief sporter bent. Sporters die geen Collageen eiwitten tot zich nemen hebben dan ook meer kans op verschillende blessures en verschillende kwaaltjes. Met name doordat het lichaam naarmate deze ouder wordt, steeds stijver wordt. Een Collageen dat het lichaam snel kan opnemen is gehydrolyseerde Collageen.

Niche4Health, een aanbieder van Hydrolyzed Collageen, heeft diverse varianten op de markt gebracht. Zij bieden Hydrolyzed Collageen aan in potten van 250 gram. Een pot kost je € 21,50 en kan naar onze mening zeker niet ontbreken in jouw sportdieet. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Niche4Health.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Collageen eiwitten van Niche4Health voor spieropbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.