De 5 kantoorgadgets die je moet hebben!

de 5 kantoorgadgets die je moet hebben

Je bureau op het werk is veelal leeg, overzichtelijk en geordend. De enige gadgets die jij waarschijnlijk herkent op je bureau zijn een pen, muismat en een usb-stick. Toch zijn er kantoorgadgets die jouw bureau op het kantoor aardig kunnen verheerlijken. Bekijk de 5 kantoorgadgets die je moet hebben, hieronder!

USB Cupwarmer
Een bak koffie hoort op je bureau. Maar in de tijd dat je hem neerzet en je tijd hebt voor het eerste slokje, is de koffie meestal al weer afgekoeld. Met de USB Cupwarmer hoeft dit niet meer. Deze gadget kun je aansluiten via je USB poort van je computer en vervolgens kun je hier je bakje koffie opzetten. Altijd heerlijk warme koffie dus! Bekijk hier de USB Cupwarmer.

Ammo Lunchbox
Een lunchbox hoeft helemaal niet saai en kansloos te zijn. Met de Ammo Lunchbox op je bureau ben jij de man van het kantoor. Deze stoere lunchbox heb je al voor € 14,95. Door de mooie groene kleur met gele opdruk, is het een hele gruwelijke lunchbox. Schaf de Lunchbox hier aan!

Cheeseburger Telefoon
Cheeseburgers, we zijn er gek op. Maar nu hij ook op je bureau terecht kan komen wordt het interessant! De zogeheten Cheeseburger Telefoon is een Cheeseburger in de vorm van een telefoon. Bekijk hier direct de Cheeseburger Telefoon.

Mouse Carpet
Muismatten zijn lelijk of je hebt ze gekregen van een contact. Fix nu een geweldige muismat: een muismat die lijkt op een waar Perzisch tapijtje. Je muis zal nog nooit zo lekker zijn weg weten te vinden naast je toetsenbord en je bureau ziet er gelijk beter uit. Hier kun je het tapijtje voor je muis kopen!

Nunchuck Pennen
Nunchucks zijn verboden in Nederland. Toch hebben wij een setje Nunchucks weten te vinden die wel gewoon mogen. Sterker nog, op het werk zijn zelfs heel handig. Deze Nunchuck pennen blijven altijd aan elkaar gebonden! Schaf deze Nunchuck pennen nu aan voor slechts € 4,95!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties