DIEUMERCI schoenen: Nieuw schoenenmerk uit Amsterdam

dieumerci schoenen zijn nieuw

DIEUMERCI schoenen vanaf nu verkrijgbaar

Onlangs is er een nieuw schoenenmerk gelanceerd in Amsterdam met schoenen voor hem en haar. Het nieuwe schoenenmerk is gelanceerd met de naam DIEUMERCI. De lancering van het nieuwe merk werd uitbundig gevierd een officiële launch party in de prachtige winkel van Laundry Industry in Amsterdam. Lees hieronder over de DIEUMERCI schoenen en welke boodschap de oprichters mee willen geven.

Wij zijn helemaal gek op sneakers en nieuwe patta’s en volgen daarom ook zoveel mogelijk nieuws omtrent footwear. Onlangs kregen wij hoogte van een nieuw Amsterdams schoenenmerk ‘met een message’: DIEUMERCI. De schoenen van het nieuwe merk hebben een eigen style, iets wat de laatste tijd veel ontbreekt bij menig schoenenmerk.

Oprichters Joshua Patrick en Jordy Liems vinden gelijkheid voor de mens beide een enorm belangrijk aspect. Volgens de twee oprichters worden mensen teveel in hokjes geplaatst op basis van uiterlijk en bijvoorbeeld maatschappelijke kenmerken. Het zijn volgens Joshua en Jordy juist de individuele skills en expertises die gecombineerd moeten worden: “Door deze kwaliteiten met elkaar te bundelen kan je iets veel groters bereiken dan elkaar te veroordelen op onze verschillen“. Een mooie boodschap die zij goed doorvertalen in hun nieuwe producten.

DIEUMERCI staat voor gelijkheid van alle mensen. Dit komt duidelijk terug als we kijken naar de schoenen: alle schoenen die uitkomen zijn voor hem en haar. Pure unisex modellen dus! Een gaaf en uniek idee. Zelf een paartje DIEUMERCI schoenen kopen? Je kunt ze bekijken en kopen via de eigen website van DIEUMERCI of in de winkel Laundry Industry in Amsterdam.

Benieuwd naar de drukbezochte launch party van het nieuwe Amsterdamse schoenenmerk, waarbij de oprichters iedereen bedanken voor alle hulp? Check dan de video van de lancering hieronder. Laat vooral ook even weten in de comments wat jij van dit nieuwe schoenenmerk vindt!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.