De eerste beelden van de Audi Q8 conceptauto

audi q8 concept

Audi Q8 conceptauto gepresenteerd in Detroit

Audi gaat 2017 spectaculair starten: tijdens de North American International Auto Show in Detroit zal het Duitse automerk de nieuwe Audi Q8 conceptauto presenteren. De conceptauto is een combinatie van een heerlijke coupé met de ruimte van een SUV. Lees hieronder verder over de Audi Q8 conceptauto.

Mark Lichte, hoofd Design bij Audi spreekt zelfs over de nieuwe Audi Q8 conceptauto als het nieuwe vlaggenschip binnen de Q modelserie: “Met de Audi Q8 conceptauto hebben we een nieuw vlaggenschip binnen onze Q modelserie gecreëerd“. Daarnaast laat Lichte weten dat een belangrijke eigenschap van de conceptauto de ruimte is. Zo zijn er vier comfortabele stoelen te vinden in het interieur met enorm veel ruimte, ondanks de lag daklijn.

De grille van de Audi Q8 is opvallend: een achthoekige Singleframe. Hij is heel veel breder dan de grille waarmee de huidige Audi’s glimlachen. De echte Audi kenner zal zich waarschijnlijk meermaal afvragen waar de auto hem aan doet denken. Dat is helemaal niet raar: veel designelementen zijn gebaseerd op de Audi Ur-quattro uit de jaren ’80. Het grootste voorbeeld zijn misschien wel de gebogen vlanken boven de wielen.

Houd THEDUDES.NL in de gaten voor actueel nieuws over de Audi Q8. Wat vind jij trouwens van dit model?

zijkant audi q8 concept

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.