Disclaimer

Disclaimer

Hey dude, welkom op THEDUDES.NL! Op THEDUDES.NL worden dagelijks berichten geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Vaak zijn het informatieve PR-berichten, maar ook persoonlijke ervaringen en reviews van producten of events komen voorbij. THEDUDES.NL is opgezet door drie dudes, puur uit plezier om te bloggen en informatie te delen met andere dudes. Al onze publicaties zijn door ons geschreven en mag niet zonder schriftelijke toestemming gedupliceerd en/of gebruikt worden.

Zo nu en dan komt het ook voor dat wij producten opgestuurd krijgen om daar vervolgens een review over te schrijven. Deze review bevat ten allen tijden onze eigen mening, tenzij anders aangegeven. Wanneer het gaat om een gesponsord bericht (een publicatie waar voor betaald is door een bedrijf/partij) wordt dit minimaal drie keer vermeldt: in de titel van het bericht, als aftiteling van het bericht en bij eventuele media.

Daarnaast maken wij ook gebruik van affiliate samenwerkingen. Hierbij worden er linkjes geplaatst, waarbij wij een vergoeding (commissie) ontvangen als jij daar vervolgens wat koopt. Onthoudt hierbij dat wij onze mening niet laten beïnvloeden door commissies of samenwerkingen. Wij schrijven wat wij leuk vinden en delen dit met jou.

Heb jij een klacht over THEDUDES.NL of ben je het niet eens met een publicatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen jou altijd binnen 4 werkdagen te beantwoorden. THEDUDES.NL behoudt ten alle tijden het recht om deze disclaimer aan te passen zonder hier enige berichtgeving over te geven. Hetzelfde geldt voor eventuele uitbreidingen.