Doe het zelf cadeau voor hem: Sinter en Santa Klus set

doe het zelf cadeau voor hem

Uniek Doe het zelf cadeau van Skandia: Sinter en Santa Klus set

Het wordt steeds lastiger om een geschikt cadeau te vinden voor de feestdagen. Helemaal als men op zoek is naar een cadeau voor ons, mannen. Met vragen als ‘heb je nog iets nodig’ of ‘wat kun je nog goed gebruiken’ kom je ook niet echt verder. Vaak wil de man iets nieuws, iets verbeterd of iets gerepareerd zien. Hier kunnen we goed op inspelen, moet Skandia gedacht hebben. Skandia brengt een unieke Sinter en Santa Klus set op de markt. Een handige set met allerlei must-have gereedschappen: het Doe het zelf cadeau voor hem! Lees hieronder verder over de klus sets van Skandia.

Wij waren ze nog niet eerder tegengekomen: een gereedschapskist in een andere vorm dan rechthoekig. Nee, een gereedschapsset in de vorm van een Sinterklaas- of kerstmuts hadden wij nog niet eerder gezien. Het is een uniek cadeau voor hem tijdens de feestdagen, een doe het zelf cadeau met de gereedschappen die niet mogen ontbreken in huis. Daarmee komen we ook terug op bovenstaande vraag “wat kun je goed gebruiken”. Gereedschap komt altijd goed van pas: al is het om iets te repareren waar de man voorheen van kon genieten, of het zelf maken van zijn eigen cadeau!

In de gereedschapsset vindt men een onder andere schroevendraaiers, een hamer, spanningzoeker, inbussleutels en een rolbandmaat. Daarnaast zitten er nog meer gereedschappen in die niet kunnen ontbreken bij een doe het zelf projectje. De doe het zelf cadeau van Skandia wordt aangeboden voor € 29,95, een zeer redelijke prijs voor het kwalitatief hoogwaardige gereedschap wat je ervoor terugkrijgt. En daarnaast is de verpakking natuurlijk ideaal om te geven op Pakjesavond of om onder de boom te leggen tijdens de kerstdagen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.