Grappig: 12 types dronken vrienden in de auto

dronken vrienden in de auto op een rij

Dronken vrienden in de auto: alle herkenbare typetjes op een rij

Niets is zo vervelend als ‘verplicht’ de BOB te moeten zijn. Je had net zin om na een lange werkweek een drankje mee te pikken bij de bar, maar helaas is het weer jou beurt om de BOB te zijn. En dan hebben we het nog geen eens over de heen en terugreis, waarbij vooral op de terugreis veel dronken vrienden in de auto zitten. De een gaat zich lekker bemoeien met het rijden, terwijl de ander maar blijft zeuren om even langs de McDonald’s te karren voor een lekkere BigMac. En zo zijn er nog wel een paar. Huurautoverzekering.com komt met een grappige infographic die alle herkenbare typetjes beschrijft. Kijk je hieronder mee naar de 12 types dronken vrienden in de auto?

Ja, waarschijnlijk ken je ze alle twaalf als je ze hieronder bekijkt. Maar hoe kun je nou het beste omgaan met deze typetjes die tijdens een rit om half vijf ’s nachts het bloed onder je nagels vandaan halen? Lees dat hieronder in de interessante en grappige infographic over dronken vrienden in de auto.

12 types dronken vrienden

En, welke typetjes herken jij allemaal? Laat hieronder weten welke van de dronken types jij het allermeest haat en waarom. Heb jij nog meer tips voor de BOB? Wij horen het graag!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.