Goed nieuws voor donutliefhebbers: Dunkin Donuts naar Nederland!

dunkin donuts naar nederland

Dunkin Donuts naar Nederland na 16 jaar weg te zijn geweest

In 2000 sloot de Amerikaanse populaire donutketen haar deuren in Nederland. Hoewel zij toen haar deuren sloten, gaan ze deze binnenkort weer openen! Dunkin Donuts naar Nederland is een feit! Verschillende nationale media melden vandaag dat Dunkin Donuts binnenkort met meerdere filialen door heel Nederland te vinden zal zijn. Dat betekent binnenkort heerlijk genieten van échte Amerikaanse donuts. Je weet wel, die donuts die normaal gesproken politiemannen eten in slechte Amerikaanse series. Lees hieronder meer over Dunkin Donuts naar Nederland.

Een vet/klef broodje met een gat in het midden. Nee, we hebben het niet over een bagel, maar over een moddervette donut! The Simpsons lusten er pap van en ook wij zijn niet vies van zo’n heerlijk en liefst rijk versierde donut. Daarom was het vanmorgen ook even goed nieuws: Dunkin Donuts naar Nederland is binnenkort een feit! Ze openen meerdere filialen door heel Nederland: hoogstwaarschijnlijk in grote steden en rondom stations, gokken wij.

Dat betekent dat we binnenkort thuis kunnen komen met een taart doos vol donuts, iets wat tot nu toe nog niet het geval was. Naast de donuts is Dunkin Donuts ook de place to be voor een heerlijke koffie. Een perfecte mix bij Dunkin Donuts is dan ook een lekkere bekker koffie met daar bovenop een lekkere donut. Jep, het rietje door het gat! Op onder andere Instagram staan grid’s vol met diverse plaatjes van de populaire donutketen uit Amerika.

Houd onze blog in de gaten voor meer nieuws rondom Dunkin Donuts naar Nederland! En naast donuts vind je hier nog veel meer informatie over snacks en lekkere gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Snickers bites? Bekijk hieronder nog even een video van Furious Pete, die een gigantische donut maakt en deze helemaal ‘finisht’.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.