Extra telefoonopladers kopen om deze redenen!

extra telefoonopladers kopen

Extra telefoonopladers kopen om deze situaties te voorkomen

Het is iedereen wel eens overkomen: je wacht nét op dat ene belangrijke telefoontje of je hebt een telefonische afspraak ingepland en je ziet dat je nog maar 10% batterij hebt. Met de smartphones van tegenwoordig voelt de laatste 10% aan als een broodkruimel van een compleet brood. Er is haast geboden en je ziet de telefoon het liefst zo snel mogelijk aan de lader. Het is dan slim om een extra oplader voor de telefoon bij de hand te hebben. Hieronder hebben we een aantal situaties beschreven waarbij het hebben van een extra telefoonoplader best wel eens heel handig kan zijn. Check waar extra telefoonopladers kopen super handig kan zijn.

#01 Je gaat op reis en je neemt mee

Natuurlijk! Als je op vakantie gaat is het niet verstandig om maar één oplader mee te nemen. Zorg ervoor dat je er eentje extra meeneemt. Hiermee voorkom je dat je straks niet meer bereikbaar bent of zelfs niet meer iemand kan contacten. Het laatste waar je dit wilt overkomen is in het buitenland waar je niemand kent.

#02 Een extra oplader voor op kantoor

Of je je telefoon nu gebruikt voor je werk of niet: een telefoon gaat in veel gevallen helaas geen hele dag meer mee. De tijd waar de Nokia 3310 na tientallen spelletjes Snake na zeven dagen nog steeds voor de helft vol was energie, lijkt verleden tijd. Op zich niet zo’n probleem, indien je een extra oplader bij de hand hebt. Op kantoor is dan ook de plek om een oplader voor handen te hebben, zodat je hem tijdens het werken achter de computer weer kunt voorzien van een portie power.

#03 In de auto tijdens het rijden opladen

Dit is misschien wel dé plek waar je in ieder geval een extra telefoonoplader zou moeten hebben. Tegenwoordig zijn er ook handige USB aansluitingen die je eenvoudig in het contact van de auto kunt pluggen. Vervolgens kun je hier de kabel van je oplader weer in pluggen en je telefoon opladen. Dit is in veel gevallen handig, gezien smartphones de laatste tijd veel gebruikt worden als navigatie. En ja, navigatie zorgt voor een snelle daling van het energieniveau van jouw telefoon.

#04 In je rugtas, zodat je hem altijd met je meedraagt!

Wil jij echt nooit zonder stroom komen te zitten? Berg dan altijd een extra oplader op in je rugtas. Op die manier heb je er altijd eentje bij de hand en hoef je alleen nog maar op zoek te gaan naar een stroomvoorziening in de buurt.

Zelf extra telefoonopladers kopen om bovenstaande situaties te tackelen? Bekijk een ruim assortiment op GSMOplader.nl, waar je eenvoudig per merk originele opladers kunt bekijken.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties