FEBO slippers, shirts en een compleet tenue: nu te koop

febo slippers

Snackbar FEBO, bekend om haar snackmuren in menig winkelstraat, liet eerder dit jaar weten met een heuse kledinglijn te komen. Al snel gingen er foto’s op internet rond van rode slippers met daarop de naam van de snackbarketen. Hoewel er eerst door velen gedacht werd dat dit een marketingstunt zou zijn, is het vanaf nu toch echt te koop. Lees hieronder meer over de FEBO slippers.

Van frikandellen, kroketten en patatjes speciaal, naar slippers, shirts en korte broeken. Het zou zo een one-liner kunnen zijn van een bekend Nederlands telefoonmerk. Toch is er niets aan gelogen: de FEBO introduceerde deze week haar eigen kledinglijn.

Onder andere FEBO slippers, een snack-shorts en snack-shirts zijn te koop in de speciale webshop van FEBO. Voor een setje slippers betaal je € 17,50, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Het snack-shirt is speciaal t-shirt voor tijdens het snacken: er is een speciale ruimte op het shirt om je handen aan af te vegen.

Bij zowel de FEBO slippers als de overige items in de kledinglijn is er sprake van een beperkte oplage. FEBO-fans kunnen langs in een vestiging om hun collector-items bij elkaar te shoppen. Sinds gisteren is de webshop gelanceerd, waar men de artikelen online kan bestellen.

Foto: Webshop Febo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties