Films downloaden van Netflix! Het is nu mogelijk!

films downloaden van netflix

Films downloaden van Netflix? Vanaf nu mogelijk!

Velen hebben naar dit moment uit gekeken, films downloaden van Netflix! Eindelijk heeft de Amerikaanse filmdienst een functie geactiveerd, die het mogelijk maakt om series en films te downloaden van Netflix. Erg handig voor bijvoorbeeld onderweg, wanneer je geen internetverbinding hebt! Lees hieronder meer over films downloaden van Netflix en kijk vanaf nu ook lekker offline naar de beste Netflix series als bijvoorbeeld Peaky Blinders.

Films downloaden van Netflix

Deze week maakte Netflix bekend dat gebruikers van de streamingsdienst video’s kunnen opslaan, zodat deze later teruggekeken kunnen worden zonder actieve internetverbinding. Dit is dus erg handig wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent. Tijdens lange vliegreizen kun je zo genieten van een eerder gedownloade serie. Of je download thuis een compleet seizoen van Narcos, en kijkt deze vervolgens lekker in de trein zonder dat het van je databundel af gaat.


Films downloaden van Netflix lijkt op dit moment voornamelijk mogelijk te zijn met films en series die door Netflix zelf geproduceerd zijn. Denk hierbij aan Narcos, The Crown en Orange is The New Black. Netflix heeft aangegeven het aanbod uit te blijven breiden. Films downloaden van Netflix is beschikbaar in de Netflix Android-app en de iOS-app. In het menu is een overzicht te vinden van alle titels die Netflix heeft geactiveerd om gedownload te kunnen worden.

Kwaliteit van Netflix

De gebruikers van Netflix zien een downloadknop staan naast de films en series. Wanneer je bijvoorbeeld een serie van Netflix wilt downloaden, kun je hierbij kiezen uit twee kwaliteiten. Je kunt kiezen uit de standaard kwaliteit, of de HD-kwaliteit. Een film van twee uur is in de standaard kwaliteit ongeveer 450MB groot. Dezelfde film is in HD-kwaliteit bijna 1GB groot.

Downloaden films en muziek

Het lijkt een trend te worden dat steeds meer aanbieders van muziek en films de gebruikers de mogelijkheid biedt om bestanden offline op te slaan. Downloaden van films en muziek heeft als groot voordeel dat je zonder data te gebruiken kunt genieten van je favoriete films en muziek. Muziekstreamingsdiensten zoals Spotify en Apple Music boden hun gebruikers al langer de mogelijkheid om muziek offline te luisteren. Hier komt sinds vandaag dus videodienst Netflix bij.

En weet jij al welke films van Netflix jij gaat downloaden? Laat het hieronder weten in de comments en discussieer mee over de gaafste series van Netflix!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.