Stijl voor hem: Gardeur broeken voor mannen

gardeur broeken voor mannen

Gardeur broeken: stijlvolle broeken voor mannen

Het blijft een lastig verhaal: een broek vinden die goed bij je kleding staat en een model wat aansluit op jouw wensen. Én heb je dan eindelijk die ene broek gevonden, dan zou je er wel tien van willen bestellen: maar je kunt moeilijk elke dag met dezelfde broek op je werk verschijnen.  Toch is er een merk wat oplossing kan bieden: Gardeur. Lees hieronder verder over Gardeur broeken voor mannen.

Hoewel het een lastig verhaal leek te blijven, kwamen wij echter een merk tegen wat ons wel beviel: Gardeur. De broeken van Gardeur zijn stijlvolle, nette broeken met een goede pasvorm. Het mooie aan Gardeur broeken? Er zijn aardig wat verschillende soorten van.  Of je nu liefhebber bent van stretch jeans, chino’s of spijkerbroeken. En dan hebben we het nog geen eens over de kleuren.

Als we ons verdiepen in het merk Gardeur, blijkt het merk een échte broekenspecialist te zijn. In 1920 startte Gardeur als familiebedrijf met het maken van buitenkleding. Zo’n 40 jaar later in 1959 begon het familiebedrijf zich te specialiseren in broeken voor mannen, waarbij ze uiteindelijk in 1969 het grootse broekenmerk waren in Duitsland. In 1974 opende Gardeur als een van de eerste broekenmerken een eigen fabriek.

Een paar jaar later waren het niet alleen mannen die broeken van Gardeur konden dragen: ze breidden op dat moment ook hun collectie uit met broeken voor vrouwen. Hoewel er sprake was van veel veranderingen in de tijd dat Gardeur groot geworden is, heeft het broekenmerk zich altijd bezig gehouden met innovaties. Best opvallend dat wij nog nooit van Gardeur gehoord hadden.

Gardeur broeken voor mannen zijn er in veel soorten

Het assortiment van Gardeur broeken is dan ook enorm. Zo biedt bijvoorbeeld Suitableshop.com een groot aanbod met verschillende typen broeken voor mannen van Gardeur. De broeken zijn veelal verschillend, maar hebben toch twee aspecten gemeen: kwaliteit en het model. De ietwat strakkere pijpen van de broeken zijn helemaal van deze tijd. Hoewel wij het normaal gesproken al benauwd krijgen bij de gedachten van skinny jeans, zorgen de stretchjeans van Gardeur er tóch voor dat ze niet aanvoelen als skinny jeans. De broeken zijn dan ook goed te dragen onder een net overhemd of in combinatie met een colbert.

De prijs van Gardeur broeken voor mannen ligt ongeveer rond de 100 euro, wat een schappelijke prijs is als we het vergelijken met menig broekenmerk.  Webshops die ze verkopen hebben in veel gevallen ook gelijk diverse soorten van het merk beschikbaar (en soms nog mét korting ook!). Na het ontdekken van het merk Gardeur, zijn wij enthousiast geworden over deze broeken voor mannen. Het allergrootste voordeel is dat alle modellen van Gardeur overeenkomen. De broeken voelen als een échte Gardeur. Daarmee komen we terug op het probleem wat we in de inleiding beschrijven: we kunnen nu onze favoriete broek meermaals kopen, maar dan wel net een beetje anders dan elkaar. Top!

Zo zie je maar weer, hoewel je denkt elk merk goed te kennen, komt er dan zo nu en dan weer een merk voorbij dat zich al jarenlang bewezen heeft. Gardeur zal in ieder geval niet meer ontbreken in onze kledingkast. Had jij wel eens eerder gehoord van Gardeur broeken voor mannen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Stijl voor hem: Gardeur broeken voor mannen

  1. I want to show my gratitude for your generosity in support of persons that really want help with in this area of interest. Your special commitment to passing the message throughout appears to be pretty insightful and have usually empowered those just like me to attain their goals. Your invaluable useful information signifies much a person like me and a whole lot more to my peers. Thanks a ton; from everyone of us.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.