Goedkope gadgets online kopen? – Dudecollege #03

Goedkope gadgets online kopen

Goedkope gadgets online kopen is makkelijk, als je weet hoe!

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt in meerdere berichten op onze blog, zijn we gek op gadgets. Zo schreven we eerder al over een boom op zonne-energie waar je eenvoudig je smartphone mee kunt opladen. Elke dag komen er weer nieuwe gadgets bij. Gadgets hoeven echter niet altijd hebbedingetjes te zijn in onze ogen: gadgets zijn ook baardtrimmers of een handige geluidsbox die je mee kunt nemen tijdens een relax-sessie in het nabij gelegen park. Goedkope gadgets online kopen, dat is onze missie! Lees hieronder hoe jij zelf ook goedkope gadgets online kunt kopen.

Gadgets zijn er veel soorten en maten: zo zijn er miljonairsgadgets, gadgets die je kunt fiksen voor minder dan een euro en gadgets die je gewoon moet hebben nadat je ze gezien hebt. Wij hebben onderzocht hoe je zelf goedkope gadgets kunt kopen, zonder dat je gelijk inlevert op de kwaliteit van deze technische snufjes: het moet immers wel een goed product zijn en het liefst van een bekend merk.

Tips om goedkope gadgets online te fiksen

#01 Fiks je gadgets bij Coolblue
Misschien wel dé gadget-hemel die online te vinden is: Coolblue. Met een groot assortiment aan verschillende gadgets van bekende merken vind je hier bijna altijd dat ene hebbedingetje waar je naar op zoek was. Ook om lekker even rond te kijken en je te laten inspireren is Cooblue de plek. Een extra tip: kijk altijd voordat je iets aankoopt op Kortingscode.nl. Hier vind je namelijk altijd mooie Coolblue kortingen die je gelijk kunt gebruiken bij je aankopen om aanzienlijk te besparen.

#02 Bekijk gadgets op vergelijkingssites 
Heb je een gave gadget gezien? Vergelijk dan altijd eenvoudig via een willekeurige vergelijkingssite. Die ene mini drone kan dan wel 20 euro zijn, maar wellicht is hij bij een andere website nog een stukje goedkoper. Het is daarom altijd raadzaam om nooit direct een gadget online te kopen, zonder deze online vergeleken te hebben.

#03 Kijk naar gratis verzending opties bij webshops
Vaak zijn gadgets niet enorm prijzig, als het gaat om een hebbedingetje. Waar je dan vaak tegenaan loopt is de verzendkosten die de prijs van de gadget weer enorm omhoog takelt. Kijk daarom altijd voor je aankoopt of je gebruik kan maken van een gratis verzending door een bepaald bedrag uit te geven. Ook onze eerste tip kan hierbij weer van toepassing zijn: wellicht is er een kortingscode beschikbaar die zorgt voor een gratis verzending.

Zo, weet je nu hoe je goedkope gadgets online kopen kunt? Indien jij nog meer tips hebt voor onze lezers, laat het vooral hieronder weten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.