GoEuro App : met een paar drukken op de knop naar elke bestemming!

Goeuro app review

Met een paar drukken op de knop een reis boeken naar elke gewenste bestemming. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Met de GoEuro App is het echter mogelijk!

GoEuro App

Tijdens het online zoeken naar onze volgende citytrip kwamen we toevallig bij de GoEuro App terecht. Met deze app is het mogelijk om met een paar drukken op de knop een reis te boeken naar elke gewenste besteming. De app vergelijkt vliegreizen, busreizen en treinreizen op prijs en reistijd. Ideaal dus als je nog niet zeker weet welk vervoer je wilt. Je ziet in één oogopslag welke vluchten, bussen en treinen naar de gewenste bestemming gaan. Inclusief de reistijd en de prijs. Daarnaast geeft de app meteen weer wat de goedkoopste en snelste manier is om op je bestemming te komen.

GoEuro App review

De beste manier om uit te leggen hoe handig deze app is, en hoe eenvoudig deze te gebruiken is, is door te laten zien hoe wij zelf hebben gekeken naar onze volgende citytrip. Wij zijn ons aan het oriënteren op een lang weekend weg. Eén van de bestemmingen die we op het oog hebben is Berlijn. Het data waar we naar kijken is van donderdag 5 oktober tot en met zondag 8 oktober. We hadden al vernomen dat Berlijn op diverse manieren goed te bereiken is. Op die manier kwamen we in aanraking met GoEuro, een zoekmachine voor het vinden van de beste reis.  Hieronder laten we zien hoe eenvoudig het is om je reis te vergelijken.

Go euro app zoekmachine
1. Selecteer je plaats van vertrek, gewenste bestemming en de gewenste data.
goeuro app trein
2. Vergelijk de treinreizen op prijs en reistijden.
goeuro app trein
3. Vergelijk de busreizen op prijs en reistijden.

 

goeuro app vliegen
4. Vergelijk de prijzen en diverse vliegtijden.

Wanneer je hebt besloten van welk type vervoer je gebruik gaat maken, kun je meteen in de app de reis boeken. Dit geldt voor zowel de bustickets, treintickets én vliegtickets. Veel completer kan het haast niet worden.

Downloaden voor iOS en Android

De GoEuro App is te downloaden voor zowel iOS als voor Android devices. Wij zijn zeer te spreken over deze app en raden hem dan ook zeker aan.  Gebruikers voor iOS kunnen terecht in de AppStore. Voor Android devices kunnen de app downloaden in de PlayStore.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties