Gouden Award voor Hardwell voor zijn hit ‘Spaceman’

Gouden award voor hardwell

Gouden Award voor Hardwell: Spaceman meer dan 500.000 keer gedownload in Amerika

Maar liefst 500.000 keer is de hit ‘Spaceman’ van Hardwell gedownload in Amerika. En inmiddels is dit alweer veel meer. De Gouden Award werd als verassing uitgereikt aan DJ Hardwell door twee radiopresentatoren. Het nummer Spaceman kwam al veel eerder uit, maar alsnog wordt hij bizar vaak gedownload. Lees hieronder meer over de Gouden Award voor Hardwell

Een jaartje terug lichtten we DJ Hardwell nog uit met zijn samenwerking met bandenmerk Vredestein. Momenteel heeft de Nederlandse DJ een Gouden Award ontvangen. Radiopresentatoren Ivo en Daniël van de Avondploeg verrasten de Nederlandse DJ met zijn Gouden Award. Hoewel het nummer ‘Spaceman’ al in februari 2012 uitkwam, is het nog steeds razend populair. De plaat werd in Amerika meer dan een half miljoen keer gedownload. Bizar! De Gouden Award voor Hardwell wordt uitgereikt names de Recording Industry Association of America.

Een Gouden Award voor DJ Hardwell. Wat een prachtige prestatie. Zelf is de DJ enorm blij met de award, zo blijkt uit zijn reactie: “Deze Award is voor mij het mooiste Kerstcadeau. Dat er zo veel downloads zijn geweest voor ‘Spaceman’ in Amerika is echt geweldig!”.

Luister het nummer Spaceman hieronder, mocht je het nog niet gehoord hebben (onmogelijk, maar oké, omdat hij zo lekker is). Wat vind jij trouwens van de Gouden Award voor Hardwell? Dik verdiend toch?!

Foto:  © JoniIsraeli.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Gouden Award voor Hardwell voor zijn hit ‘Spaceman’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.