Grote mijlpaal voor Picnic: 175.000 bestellingen

picnic 175000e bestelling

Online supermarkt Picnic heeft vandaag haar 175.000e bestelling bezorgd. De combinatie van een gratis verzending en de laagste prijs blijkt hiermee een goede match te zijn. Begin deze maand verdubbelde Picnic het aantal bezorg dagen van drie naar zes dagen in de week.

Maar liefst 15.000 consumenten hebben al besteld bij deze online supermarkt. Volgens Picnic zelf is dit te danken aan de laagste prijs, waardoor consumenten het gaan proberen. Muller: “Onze gratis bezorging tegen de laagste prijs zorgt ervoor dat een hoop consumenten het een keer proberen”. Doordat het zo goed bevalt bestellen ze snel nog eens.

Vanaf september vorig jaar timmert Picnic aan de weg. Ze wisten op slimme wijze een plekje in te nemen in de concurrerende supermarkten wereld in Nederland. Momenteel is Picnic actief in Amersfoort, leusden, Soest, Utrecht, Maarssen en Almere.

Deze week is de 175.000e bestelling geplaatst. Een mooie mijlpaal voor een supermarkt die het anders doet dan alle anderen en in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid heeft opgebouwd.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.