Handig: Een auto leasen voor een kort termijn!

auto leasen voor een kort termijn

Auto leasen voor een kort termijn? Supershortlease.nl!

Steeds vaker maakt men de keuze om een auto te leasen in plaats van deze te kopen. Het heeft veel voordelen, zowel zakelijk als privé. Hoewel een auto leasen erg voordelig kan uitpakken, zit je wel vaak aan een termijn vast wat vaak een jaar tot jaren kan duren. Hoewel er wel veel overstap mogelijkheden zijn, toch niet ideaal als je voor een kort termijn een auto nodig hebt. En huren is het ook weer nét niet. Onlangs kwamen wij een mogelijkheid tegen: shortlease. Hiermee kun je een auto leasen voor een kort termijn!

Met name als je een eigen bedrijf hebt is het super zinvol om een auto te leasen. Hoewel het in de zakenwereld heel normaal is om op deze manier vier wielen onder je te hebben, begint het nu voor particulieren ook steeds aantrekkelijker te worden. Leasen is met name erg aantrekkelijk, omdat het niet alleen veel financiële voordelen met zich meebrengt, maar je bijvoorbeeld ook geen omkijken meer hebt naar het onderhoud van de auto. In veel gevallen valt dit onder de lease afspraak, waardoor jij buiten het maandelijkse leasebedrag om, alleen je benzine nog hoeft te betalen.

Echter ging het leasen van een auto altijd gepaard met lange leasecontracten. Vaak zit je al snel een tot twee jaar vast aan je contract, wat natuurlijk niet zinvol is als jij voor een kortere periode een auto nodig hebt. En huren is dan ook weer niet verstandig: vaak is het huren van een auto veel duurder dan het leasen ervan. Gelukkig is er een mooie tussenweg: shortlease.

Shortlease maakt het mogelijk om een auto te leasen voor een kortere periode. Zo biedt Supershortlease.nl al een contract aan van 1 maand. Je zit dan niet vast aan een lang contract met in veel gevallen een vaste looptijd. Zo kun je bijvoorbeeld medewerkers tijdelijk voorzien van vervoer. Uiteraard heb je bij Supershortlease ook de mogelijkheid om uit verschillende auto’s te kiezen en je eigen voorkeuren aan te geven.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties