Dit worden de herfstmode trends voor mannen in 2017

herfstmode trends voor mannen

Het is nu wel een beetje gedaan met het mooie weer. De afgelopen dagen werden letterlijk weggespoeld, waardoor met een T-shirt naar buiten lopen helaas weer verleden tijd is. Tijd om te kijken wat er aankomende herfst in jouw kledingkast zou moeten hangen. We hebben enkele herfstmode trends voor mannen op een rijtje gezet, die we deze herfst zeker voorbij gaan zien komen. Bekijk de trends hieronder.

Het is voorbij met de lange zomeravonden waar de barbecue vol lag met heerlijk vlees en bier rijkelijk vloeide in de warme achtertuin. We gaan richting de herfst en dat is duidelijk merkbaar als we naar buiten kijken. Natuurlijk heeft de herfst ook zijn charmes, maar je kunt je huidig gevulde planken in de kledingkast het best eventjes vervangen met kleding die wel tegen een stootje kan. Wij hebben een aantal herfstmode trends voor mannen op een rijtje gezet, check ze hieronder.

Cargo Jeans kunnen weer gedragen worden

Weet je nog, die ‘broeken met die zakken aan de zijkant’. Hoewel ze eventjes niet gezien hebben de afgelopen jaren, zullen ze vanaf aankomende herfst en winter waarschijnlijk weer erg populair worden. In veel webshops waaronder Esprit, worden ze al aangeboden, met name in de kleur beige en olijfgroen. Dan Bilzerian heeft er trouwens bijna altijd eentje aan. Naast het feit dat ze weer in de mode beginnen te raken, is het natuurlijk uiterst handig om overal een pocket voor te hebben.

Parka’s voor in de herfst

Niet alleen in de winter zijn parka’s een must-have item voor in je kledingkast. Ook parka’s kunnen in de herfst goed gedragen worden en zullen komend seizoen veel verkocht gaan worden in menig kledingwinkel. We hebben het niet over parka’s met bontkraag, maar de nette, effen parka’s die dunner zijn dan winter-varianten.

Verlengde trend: Spijkerjacks met teddy kraag

Af vanaf vorig jaar steeds vaker gedragen door mannen: de spijkerjacks met teddy kraag. Deze is al sinds de jaren zeventig een trend met lange pauzes. Met name in de herfst en winter zal een zwart spijkerjack met warme teddy kraag een veel gedragen kledingstuk zijn.

Hoge bergschoenen of western-look laarzen

Slippers, suède instappers of sneakers gaan het tijdens de herfst niet redden. Nee, je moet op zoek naar zwaarder geschut. Momenteel is er een ruime keuze uit verschillende hoge bergschoenen, maar staan er ook veel western-look laarzen op de planken in kledingwinkels. Het is slim om de schoenen te combineren met een riem die je al hebt liggen of deze in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal als je schoenen te kopen.

Truien met kabelpatroon met een overhemd eronder

De herfstmode trends voor mannen zijn er niet alleen om er goed bij te lopen, maar natuurlijk ook warm. Nederland-kennende zal het aankomende herfst weer goed koud worden als begin van een strenge winter. Gelukkig kun je aankomende herfst kiezen voor een lekker warme gebreide trui met kabelpatroon. Maak je outfit af met een wit overhemd eronder.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties