Hoe download je Pokémon Go op je iPhone?

Pokemon go downloaden

Stappen: Hoe download je Pokémon Go succesvol op je iPhone

Gamers gaan eindelijk weer van binnen naar buiten. Waar men vroeger dacht aan ‘kaarten’ als je het woord Pokémon benoemde, denkt men nu direct aan de smartphone. Vergezeld met de smartphone, enkele vrienden en geen kijk naar de omgeving om hen heen, gaan jongeren (maar ook moeders!) op pad, op zoek naar zeldzame Pokémon. Pokémon Go is nu al een succes, hoewel het spel officieel niet eens beschikbaar is in Nederland. Toch zijn er mogelijkheden om wel al gebruik te maken van de onwijs populaire app, die in zeer korte tijd een enorm bereik heeft gegeneerd. Hieronder lees je hoe je Pokémon Go op je iPhone kunt installeren. Het stappenplan Hoe download je Pokémon Go op je iPhone met een andere Apple ID.

Stappenplan om Pokemon Go op je iPhone te krijgen: Hoe download je Pokémon Go op je iPhone, zonder in de problemen te komen.

  • Ga naar de Appstore via je telefoon en ga vervolgens naar ‘uitgelicht’, links onderin.
  • Scroll helemaal naar onder en log uit bij je standaard iTunes account. Deze heb je in het begin ingesteld op Nederland, waardoor de Pokémon Go app niet in de lijsten zichtbaar is.
  • Ga vervolgens naar inloggen, op dezelfde plek waar je net uitgelogd bent in de Appstore.
  • Hier klik je op een nieuw account aanmaken. Deze maak je aan en je zorgt ervoor dat je het land zet op Australië. Wees niet bang: je hebt dit iTunes account alleen even nodig om de Pokémon Go App op je iPhone te installeren. Daarna kun je weer rustig uitloggen. Na het aanmaken log je vervolgens in.pokémon Go installeren en downloaden
  • Na succesvol een account te hebben aangemaakt, ga je vervolgens zoeken in de Appstore naar Pokémon Go. Je zult hem snel vinden, gezien de populariteit voor Pokémon Go op de iPhone enorm populair is.
  • Nadat je de app geïnstalleerd hebt, log je weer uit op dezelfde plek waar je net ingelogd bent. Hier log je vervolgens weer in met je standaard Apple ID.
  • Klaar is Kee….Ash! Je kunt nu op stap en op zoek naar Pokémon in de buurt.

Heb jij je antwoord kunnen vinden in het stappenplan Hoe download je Pokémon Go op je iPhone? Zo niet, laat hieronder in de comments weten waar je tegenaan loopt! 

EDIT: Er zijn geruchten dat je op een zwarte lijst kunt komen als je de App al speelt, zonder dat je land hier al voor geselecteerd is. Je download de Applicatie dus geheel op eigen risico.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Hoe download je Pokémon Go op je iPhone?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.