HUMBERTO schoenen kopen? Wij hebben een paartje getest!

humberto schoenen kopen

Hij heeft zijn eigen programma dat ’s avonds live te zien is op RTL 4 en uitgezonden wordt vanaf het Rembrandtplein. Hij heeft humor, is scherp en heeft altijd zijn zegje klaar. We hebben het natuurlijk over Humberto Tan. Naast al de daarnet genoemde eigenschappen heeft deze man nog iets moois: een eigen kledinglijn! De kledinglijn van Humberto Tan draagt zijn voornaam: HUMBERTO! Na wat research bleek dat er een verhaal achter deze kledinglijn zit. Lees hieronder verder als je HUMBERTO schoenen kopen wilt! Wij hebben namelijk een setje onder de loep genomen.

Al weer een tijdje is de kledinglijn van Humberto Tan te vinden in veel kledingkasten en schoenenrekken. Schoenenrekken? Jep, de kledinglijn bevat niet alleen colbertjes, overhemden en broeken, maar ook prachtige nette schoenen voor heren. Er zijn diverse modellen: zo is er voor ieder wat wils. Echter staat hier een ding voorop: kwaliteit is enorm belangrijk! Dit is tevens ook te lezen op de website van HUMBERTO. Na het lezen van het verhaal achter de kledinglijn konden wij maar een ding bedenken: wij moeten HUMBERTO TAN schoenen kopen!

verpakking humberto schoenen

In onze ogen zijn de HUMBERTO schoenen met twee riempjes de mooiste in de rij. De schoen is in meerdere kleuren beschikbaar, waaronder grijs en donkerblauw. Vanwege het feit dat schoenen zowel casual als netjes gedragen kunnen worden, kozen wij om de donkerblauwe variant te testen. We bestelden de schoenen via dé schoenenwebsite NELSON, die ze ruim op voorraad had en ze aanbiedt voor een scherpe prijs.

Een dag na de bestelling stond de pakketbezorger (op zijn eigen schoenen) al voor de deur. De schoenendoos van HUMBERTO straalt direct luxe uit: door het matzwarte karton springen de letters HUMBERTO er goed uit. Eenmaal de deksel van de doos gehaald te hebben liggen daar twee prachtige donkerblauwe suède schoenen. De schoenen zijn extra verpakt met plastic om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast zijn de schoenen in de doos van elkaar gescheiden door middel van een dun papier.

vooraanzicht van humberto schoenen

Schoenen moeten altijd ingelopen worden, voordat ze lekker lopen. Echter valt op bij het aantrekken van de HUMBERTO schoenen dat deze al gelijk lekker zitten. Door middel van de twee riempjes is de schoen op twee plaatsen goed bevestigd: je mist geen veters en je slipt niet uit de schoen (als je natuurlijk de juiste maat aanschaft). Wat echt een voordeel is van de donkerblauwe variant, is dat je deze zowel onder een pak kan dragen als onder een spijkerbroek. Waar je altijd rekening mee moet houden is dat de schoen extra goed staat als je een bijpassend ceintuur aanschaft. Een suède riem met een donkerblauwe kleur in dit geval. Dus niet alleen HUMBERTO schoenen kopen, maar ook gelijk een riempje erbij!

Wij zijn zeer tevreden met deze HUMBERTO schoenen. Echte pluspunten zijn het feit dat ze zowel casual als netjes gedragen kunnen worden. Daarnaast zit de schoen bij het aantrekken direct lekker. Hoewel we veter-schoenen gewend zijn, waren we nog een beetje terughoudend wat betreft de riempjes. Echter merkten we bij het lopen totaal niet dat er geen veters in deze schoen zitten: de riempjes zorgen voor een stevige bevestiging. De schoenen zijn in vergelijking met andere merken van dezelfde (hoge) kwaliteit erg scherp geprijsd. Dit model schaf je al aan voor € 114,99, een zeer schappelijke prijs gezien de kwaliteit. HUMBERTO schoenen kopen? Schaf ze dan hier aan bij Nelson.

humberto tan schoenen online kopen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *