Zo eenvoudig kun je een hypotheek berekenen!

hypotheek berekenen is erg eenvoudig

De regels rondom het verkrijgen en afsluiten van een hypotheek worden steeds strenger. Een steeds lager gedeelte van je inkomen mag worden gebruikt om je maandelijkse hypotheeklasten te betalen. Daarnaast mogen diverse zaken niet meer worden meegefinancierd. Wat houdt dit nou concreet voor jou in? Hoeveel kun jij lenen? Met deze tool is het binnen een minuut te zien hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Ontdek de tool zelf en ga jouw eigen hypotheek berekenen!

Huis kopen

De huizenmarkt is weer gigantisch in trek. Met name de prijzen van de huizen in de randstad stijgen enorm. Voor een appartement in Amsterdam betaal je net zoveel als voor een vrijstaand huis in het oosten van het land. Stel je wilt met je vriendin voor het eerst een eigen huis kopen. Je zit nu nog in een huurwoning, maar je bent toe aan de volgende stap in je leven. Een huurwoning is qua investering eigenlijk een bodemloze put. Je bent aan het rondkijken op Funda. Een appartement, of toch een woonhuis? En ook niet geheel onbelangrijk; voor welke prijs kan ik maximaal een huis kopen? Dit dien je eigenlijk te weten voor je jezelf überhaupt gaat oriënteren op een huis. Hoeveel hypotheek je kunt krijgen hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je leeftijd, werksituatie en of je samen of met je partner een huis wilt kopen. Met onderstaande tool krijg je binnen een minuut te zien wat ongeveer je maximale hypotheek zou kunnen zijn.

Hypotheek berekenen

Er zijn op internet diverse tools te vinden die een hypotheek berekenen erg eenvoudig inzichtelijk kunnen maken. Door middel van het invullen van enkele gegevens over je inkomen, krijg je meteen een bedrag te zien wat je ongeveer zou moeten kunnen lenen. Uiteraard is dit een indicatie en kun je pas op basis van een individueel gesprek een concreet voorstel krijgen voor een hypotheek.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties